Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

А чи вже є у вашої дитини підтяжки від Bow Tie House?

А чи вже є у вашої дитини підтяжки від Bow Tie House?

Каталог Bow Tie House включає велику кількість прикрас для дорослих і дітей, і сьогодні ми вирішили розповісти вам саме про дитячі підтяжки нашого виробництва, адже підтяжки, а їх ще називають штанини, досить цікавий, антуражний, а головне функціональний атрибут в дитячому гардеробі. Коли штани у дитини трохи великі або сповзають, коли потрібно "утримати" заправлену в штани майку або футболку в потрібному положенні, щоб у дитини не оголювалася спина при активних іграх - з усім цим справляться підтяжки. Отже, вони є функціональною прикрасою, тому що вони несуть в собі важливу і основну функцію - підтримку штанів на поясі. Але, не зважаючи на те, що вони добре впораються зі своїм завданням, вони легко зроблять образ дитини неординарним і подарують не тільки комфорт, але і красиві образи. Підтяжки чудовий варіант для аксесуара під шкільну форму, гарний варіант для атрибута на фотосесію, вони прекрасно будуть носитися з зимовими теплими штанами на синтепоні, а ще вони дозволять дитині з дитинства звикати до моди, адже виріб це досить нетривіальне.

detskie_podtiajki_kollaj3

Які підтяжки можна купити в Bow Tie House?

 

В нашому каталозі ви знайдете дитячі підтяжки на будь-який колір і смак, для найменших діток і підлітків. Всі вироби виготовлені з еластичного пояса, який одночасно м'який, щільний і міцний, такий матеріал досить добре себе показує в носці, а завдяки своїй еластичності, легко розтягується і збирається назад багато разів. Також в виробах використана якісна фурнітура, а саме регульовані елементи і застібки-кліпси. Що стосується видів наших підтяжок, то вони представлені, як і дорослі, а саме:

Кожен з видів може володіти різними типами кріплення на штани, найпопулярніший варіант за допомогою металевих кліпс-защіпок, але також є варіант на петлях. Зверніть увагу, що штанини на защіпках можуть кріпитися до будь-яких штанів, а от підтяжки на петлях вимагають штани з кнопками на поясі, куди можна буде протягнути петлі підтяжок.

detskie_podtiajki_kollaj3

Окремо варто зазначити дизайн наших штанин, у нас є строгі і класичні варіанти, які стануть незамінним елементом для шкільної форми або урочистого одягу. Але також ми пропонуємо веселі і кольорові підтяжки, які особливо зацікавлять найменших діток, на них нанесені різні малюнки, наприклад, у нас є яскраві підтяжки з:

  • ведмежатами;
  • клоунами;
  • пандами;
  • динозаврами.

detskie_podtiajki_kollaj3

Ну що говорити, запрошуємо вас в наш каталог підтяжок.

Коментарі