Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

А ви знаєте, який аксесуар із 20 століття модно носити зараз?

А ви знаєте, який аксесуар із 20 століття модно носити зараз?

Так вже вийшло, що раніше шкарпетки виготовляли без гумки, тому чоловіків часто турбувала проблема сповзаючого одягу для ніг, адже відкрита гомілька зі сповзлою шкарпеткою у деловому костюмі - це серйозний вада в стилі. І ось, на початку ХХ століття з'явилися спеціальні підтяжки для шкарпеток, вони викликали фурор і стали просто порятунком для всіх модників. Сказати звідки саме прийшло таке прикраса досить складно, різні джерела стверджують по-різному, деякі вважають, що їх винайшли англійці, а інші вважають, що німці, і це не всі припущення з цього приводу. Зараз про такий аксесуар зовсім забули, адже потреба в ньому майже зникла через появу комфортних шкарпеток з гумкою. Але, незважаючи на це, все ж прихильники такого атрибуту залишились. Особливо підтяжки залишаються до цих пір незамінними для чоловіків, які віддають перевагу носити шкарпетки з 100% бавовни (без додавання еластичних волокон), які, незважаючи на гумку, все одно сповзають через свій матеріал. Більше того, такий атрибут досі обирають чоловіки з проблемними венами, адже гумки шкарпеток можуть стиснути ноги, а такі підтяжки можна легко налаштувати під необхідний об'єм ніг або вибрати певного виду, які кріпляться за сорочку, про це нижче. Але, як би там не було, на сьогоднішній день, такий аксесуар все-таки мало знайомий сучасним чоловікам, а тим більше жінкам, але, якщо ви неодмінно слідкуєте за модними тенденціями, то вам варто звернути свою увагу на підтяжки для шкарпеток. Оскільки сьогодні таке прикраса є не просто практичним атрибутом для «непослухняних» шкарпеток, а деталлю стилю, яку вже не ховають під штани.
 

Матеріал та види підтяжок

 

Підтяжки для шкарпеток виготовляють в основному з еластичних поясних стрічок і доповнюють тканиною або шкірою. В силу того, що такий атрибут прийнято ховати, вони не мають великого різноманіття в кольоровій гаммі і забарвленні, але все ж можна зустріти червоні або сині підтяжки, в клітинку або з малюнком. Розрізняють підтяжки строго для шкарпеток і комбіновані, які призначені для сорочки і шкарпеток одночасно.

Кому і як носити підтяжки?


Такий аксесуар можуть придбати для себе, як хлопці, так і дівчата, адже нині це особлива і шокуюча деталь стилю, яка просто зробить ваш образ неповторним. Носити підтяжки дозволяється приховано і на показ, тому можна виділити два способи, як їх варто застосовувати в образі:

  1. Класичний. Цей варіант підходить більше для чоловіків, оскільки підтяжки в ньому ховаються під костюмними штанами для того, щоб виконувати свою первинну функцію - утримання шкарпетки від сповзання;
  2. Неформальний. Цей спосіб передбачає, що аксесуар буде виставлений на загальне огляд і підійде він для дівчат та чоловіків. Формуючий образ з таким атрибутом буде вдалим для багатьох неформальних заходів, наприклад, їх можна вписати в образ на дискотеку або прогулянку з друзями, які точно не пропустять можливість поцікавитися про таку цікаву деталь на ваших ногах.

В заключенні статті зазначимо, що такі підтяжки зовсім не новинка в світі моди, просто про них трохи забули. І якщо ви хочете всім нагадати про такий чудовий атрибут і виразити свій особистий стиль за допомогою неординарного аксесуара, то вам варто обов'язково доповнити свій гардероб стильними підтяжками для шкарпеток, які ви знайдете в нашому каталозі.

Коментарі