Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Абракадабра, і жіноча краватка перетворюється на …

Абракадабра, і жіноча краватка перетворюється на  …

Дуже часто нашими покупцями є чарівні жінки, які купують краватки саме для себе, адже вже давно така прикраса вважається унісексом. Краватка у жіночому образі може виглядати настільки різноманітно, що навіть уявити важко, а з нею можна легко створювати сміливий, ніжний або екстравагантний образ. Однак, сьогодні ми хочемо представити вам не просто варіанти поєднання такої прикраси з різними речами, а дуже неординарні, навіть можна сказати, захоплюючі варіанти, як можна носити краватку жіночій статі. І якщо ви хочете носити краватку не тільки під сорочку, тоді вам варто прочитати нашу статтю, яка допоможе перетворити краватку у дуже різноманітні аксесуари.
 

Прикраса на сумку


Носити шовкові хустки, брелоки або хутрові іграшки на сумці чи рюкзаку зараз досить популярно, а чому б не замінити такі атрибути на краватку або метелика? Сумка при цьому буде виглядати цікавіше, навіть можна сказати, зовсім по-новому, а ваш образ стане більш грайливим і головне неординарним.
 

Неординарна заміна ременю


Ремені наразі переживають особливий пік у жіночій моді, їх зараз носять наверх суконь, кофт і піджаків, причому у моді як тонкі, так і широкі моделі ременів. Краватка є тканинною стрічкою, яка чудово може справитися з функціями ременя, якщо трохи поліпшити. А завдяки неординарному дизайну і розмалюванню краватки такий варіант стане вигідним акцентом у всьому образі. Ось вам три ідеї, як можна використовувати краватку як ремінь:

  • у брюки, які мають спеціальні шлейки для ременя, продіть краватку і зав'яжіть її з боку на вузол або ж на бантик;
  • на кофті або сукні вільного крою обв'язати краватку навколо талії, а кінці аккуратно скріпити брошкою або зав'язати;
  • для цього варіанту необхідно придбати металеву або пластикову пряжку і просто протягнути в неї краватку, навіть не потрібно робити спеціальних отворів, як у ремені, оскільки є пряжки без ніжки. Після чого такий нетривіальний пояс можна буде надіти над піджаком, сукнею, блузкою або кофтою.

Альтернатива шийному платку, намистинам або намисту


Прикраси на шию для дівчини дуже важливі, вони додають образу загадковості і ніжності, а краватка, як відомо, аксесуар на шию, тільки ось ми пропонуємо трохи експериментувати з нею, тобто не носити краватку тільки під сорочку. Так, такий атрибут можна надіти на голе шию під сукню або піджак, безумовно, це не буде діловий образ, але для фотосесії, святкового вигляду або образу, призначеного для робочого корпоративу, такий сполучення буде як ніколи до речі. Крім того, для таких образів підійде не тільки класичний краватка, але й його різновид метелик на шию, він може бути виготовлений з дерева, бавовни та будь-якого іншого матеріалу. А в нашому каталозі метеликів на шию ви можете обрати для себе підходящий варіант.
 

Замість браслета


Зав'язки на руках часто використовуються при створенні гранжевого або рок-стилю, а краватка, особливо вузького крою, може легко стати заміною такому атрибуту, причому вона буде виглядати набагато неординарніше.
 

Замість обруча або пов'язки на голові


Прикраси на голові актуальні в різних образах, більше того вони дуже привертають увагу. Пропонуємо замінити обруч або пов'язку на голові на краватку або метелика. Для таких цілей найбільш вдало підійде краватка нестандартного крою з прямими кінцями або в'язана, але, безумовно, можна обрати будь-яку модель такого атрибуту. Крім того, можна ще використовувати метелики на регульованих застібках.
 

Краватка, як декор на капелюсі


Якщо ви хочете зробити свій фетровий, солом'яний або в'язаний капелюх не схожим на інші, то його можна доповнити особливим декором. Наприклад, вузьку краватку, часто її ще називають сідлою або "селедкою", можна обмотати навколо капелюха стільки разів, скільки вийде, а кінці скріпити красивою брошкою або просто зав'язати. А можна просто бантик із краватки-метелика прикріпити на капелюх, це буде виглядати екстравагантно, до того ж метелики виготовляють із: дерева, бархату, бавовни, шовку, в'язані, а значить, вони підійдуть майже під будь-який вид капелюхів, тобто літніх або зимових моделей.


На завершення, такі неординарні варіанти носіння краватки не підійдуть тим дівчатам, які обходять експерименти стороною, але тим, хто любить бути яскравим, варто обов'язково спробувати носити краватку такими неординарними способами. Крім того, варто відзначити, що запропоновані варіанти задають свою диктовку стилю, а отже, саме ви будете у центрі уваги.

Коментарі