Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Хочете бачити світ через піксельні окуляри?

Хочете бачити світ через піксельні окуляри?

Піксельні окуляри - це новинка в світі моди і доволі шикарний молодіжний аксесуар, а в Bow Tie House люблять унікальні, епатажні та сміливі прикраси, тому зустрічайте в каталозі «окулярів» піксельні окуляри для ваших стильних образів. Але будьте готові, в образі ці окуляри вже з першого погляду привернуть до себе увагу, адже вони справді виглядають як фізичний елемент матриці дисплеїв, який формує зображення - тобто вони наче складаються з «живих» пікселів. До речі, такий атрибут часто ще називають 8-бітними, геймерськими або Minecraft окулярами.

pikselnye-ochki_1

 

Чим відрізняються піксельні сонцезахисні окуляри від звичайних?

Піксельні сонцезахисні окуляри є дизайнерською новинкою випущеною в світ молодіжної моди, вони нічим не відрізняються від звичайних окулярів, які захищають очі від сонячного світла, вони лише інші за дизайном, тобто мають своєрідну форму, яка нагадує пікселі. Такі аксесуари виготовляються з оправами різних кольорів, тваринних принтів або візерунків, а також без оправ. До речі, прикраса є унісекс, тому одну і ту ж модель можуть сміливо носити представники чоловічої, а також жіночої статі.

pikselnye-ochki_2

 

Кому і куди носити окуляри Minecraft?

Безумовно, носити такий аксесуар можуть всі бажаючі, але найбільш вдачно Minecraft окуляри підійдуть для молодих хлопців і дівчат. Адже вони виглядають весело, незвичайно та просто «кльово». Піксельні окуляри чудово підійдуть в якості стильного аксесуару для молодіжних вечірок або просто для створення стильного образу на кожен день, також вони стануть епатажною деталлю для фотосесій. Поєднувати з одягом такий атрибут доволі просто, варто вибирати вільний і спортивний стиль, наприклад, добре з такими окулярами будуть виглядати кофти з малюнками, яскраві кросівки, рвані джинси і джинсові жилети або куртки. Табу для такого атрибута - це класичні варіанти одягу. Хоча це вже справа кожного, адже все залежить від того, яку подію ви збираєтеся відвідати, якщо це тематична вечірка «Вигаданих супер героїв», то цілком допустимо одягнути чорний костюм з білою сорочкою і 8-бітні окуляри в чорній оправі і з'явитися перед публікою «мисливцем піксельних монстрів».

pikselnye-ochki_3

Вибрати такий аксесуар дуже легко, не варто приділяти особливу увагу формі обличчя, широкій або вузькій оправі, адже цей атрибут не повинен виглядати за всіма канонами моди, достатньо того, що він вам подобається, а вже виглядати він точно буде весело і яскраво. І на кінець нашої статті, про такий веселий та незамисловитий аксесуар, пропонуємо взяти на замітку те, що піксельні сонцезахисні окуляри відмінний подарунок для геймерів і просто всіх тих, хто любить доволі сміливий і епатажний стиль.

Коментарі