Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Брошка в чоловічому гардеробі: модно, фешенебельно та екстравагантно

Брошка в чоловічому гардеробі: модно, фешенебельно та екстравагантно

Сьогодні дизайнери найвідоміших модних домів пропонують сильній половині людства згадати про такий чудовий і загадковий аксесуар, як брошка. Цей невеликий екстравагантний деталь здатна вдихнути в образ будь-якого стилю особливого шарму, чи то класика, чи смарт-кежуал. Брошка легко може стати відмінною деталлю образу, не дивлячись на те, що така прикраса невеликих розмірів, будьте впевнені, без уваги з таким атрибутом ви не залишитесь.
 

На що звертати увагу при виборі брошки?


Наш магазин може вам запропонувати велике різноманіття таких аксесуарів, у нас є брошки:

  • у формі тварин;
  • у стилі ретро;
  • української тематики, а також багато інших варіацій.

                                                    

До вибору брошки радимо підходити виходячи зі своїх смакових переваг, але обов'язково зверніть свою увагу на тип кріплення атрибута. Брошки за типом кріплення діляться на булавки, голки та затискачі.

                                                    

Крім того, важливо визначитися з матеріалом виробу, зазвичай такі прикраси виготовляють з: медичної сталі, дерева, фетра, поліестера та іншого. Якщо ви не знаєте, яка брошка підійде до вашого стилю, то звернувшись до наших менеджерів, ви завжди зможете отримати корисну пораду-консультацію по такому питанню.
 

З чим носити брошку?


У питанні носіння брошок, обов'язково варто знати основний секрет такого аксесуара, він полягає в тому, що брошку варто одягати на той елемент образу, до якого ви бажаєте привернути увагу і зробити акцент. Виходячи з цього, виходить, що носити брошку можна не тільки на лацканах піджака, а саме так, часто ми її бачимо. Одягати такий невеликий атрибут можна на:

                                                      
 

Брошки в кінообразах чоловіків


Неможливо не згадати, що брошки часто використовують для створення образів кіноакторів, адже як звичайний повсякденний образ чоловіка, так і сценічний завжди починається з дрібниць. Пригадайте бездоганний образ відомого детектива з серіалу Еркюль Пуаро, адже неможливо уявити його без брошки на піджаку. Любителі серіалу «Гра престолів» повинні пам'ятати, що брошка була символом певного рангу - правої руки короля, а в кінотрилогії «Володар перснів» такий аксесуар у вигляді «Ельфійського листа» прикрашав накидки героїв, які входили до братства персня. У всіх випадках така прикраса служила особливою деталлю або символом, висновок напрошується лише один - невелика деталь, а здатна дійсно внести в образ свою нотку.

                                                    

А ви хочете свій відмінний аксесуар? Якщо так, то вам варто відвідати наш каталог, де для вас у нас є великий вибір брошок різного дизайну.

Коментарі