Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Чоловічі краватки, як доповнення стильного образу

Чоловічі краватки, як доповнення стильного образу
Найпоширенішим компліментом, який чує чоловік від жінки це: «Яка гарна краватка». Це саме той елемент одягу, який придає витонченості та стильності образу чоловіка. В залежності від того наскільки правильно підібрана краватка до повсякденного чи святкового костюма образ чоловіка буде набувати різного підтексту, від мужності до легковажності. 
 Часто жінки намагаються подарувати своєму коханому чоловіку краватку, але не знають правила вибору цього елементу одягу та на що саме треба звернути увагу.
 По-перше, треба навчитися правильно відрізняти якісну краватку від підробки, яка може зіпсувати не тільки настрій для обох, але й спричинити велику дірку у бюджеті.
           Є декілька способів щоб визначити якісну краватку:
1. Етикетка має сповіщати покупця, що краватка виготовлена зі 100% шовку чи атласу. Також до складу краватки може входити вовна або жакард. Підкладка має бути зі 100% вовни.
2. Кінець краватки має спадати рівно та не закручуватися. Для цього необхідно її випрямити і почекати декілька хвилин. Якщо краватка залишилася рівною, то вона виготовлена із якісних матеріалів. 
3. Кінець краватки необхідно зім’яти. Відсутність зім’ятостей свідчить про високу її якість.
4. Краватка має бути зшита з трьох частин, які можна відчути на дотик. 
6. На зворотній стороні має бути невеликий поперечний шов, який з’єднує половинки краватки та спеціальна петелька, за допомогою якої фіксується вузька частина краватки. Вона має бути виготовлена з такої ж тканини як і сама краватка. 
7. Стандартна довжина краватки складає 130-145см. У зав’язаному вигляді вона має лише трохи прикривати ремінь чоловіка. Винятком будуть краватки, вузол яких потребує більшої довжини. 
       По-друге, вибрана краватка має пасувати до одягу чоловіка. Під час вибору необхідно враховувати колір костюму чи піджака, ширину лацкана, розмір коміру.
Класична ширина краватки складає 8-9 см. Але останнім часом все більше чоловіків обирають краватку з шириною 6-7см. 
        Згідно з модними тенденціями є декілька правил поєднання краватки з повсякденним чи святковим одягом.
        За класичною схемою до широкого лацкану та широкого коміру підходить й широка краватка, та навпаки до вузького лацкану та невеликого коміру треба обирати краватку середньої ширини чи вузьку. 
Спеціалісти зі сфери моди рекомендують мати хоча б одну чорну краватку. Це безпрограшний та багатофункціональний варіант, який гарно буде виглядати у комплекті із сірим піджаком та білою сорочкою. Крім того, така краватка стане стильним доповненням до щоденного образу із шкіряною чи джинсовою курткою. 
        
 Деякі модельєри рекомендують у зимній період під твідові теплі костюми підбирати теплі вовняні краватки. Вони мають не такий офіційний вигляд, але не зіпсують загального враження. 
З останніх модних тенденцій можна виділити три наступні, які можуть дозволити собі носити досить зухвалі чоловіки, щоб додати до свого образу певної «родзинки». Але треба пам’ятати, що деякі оточуючі можуть побачити в цьому помилку. Передбачаючи цю ситуацію чоловік має попереджати, що це не помилка, а нова тенденція у сфері моди. 
Перший варіант – це вибрати краватку, виготовлену із вовни, бавовни чи льону та зав’язати її таким чином, щоб широка та вузька її частини знаходилися поряд й не прикривали одна одну. 
       Другий варіант – це зав’язати краватку таким чином, щоб зовнішня її сторона була дещо короткою по відношенню до внутрішньої.
        Третій варіант полягає в тому, що краватку необхідно протягнути між третім та четвертим ґудзиком сорочки. Така зухвалість стає все більш популярною серед молоді.
Коментарі