Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

День Захисника України – що подарувати 2020 року?

День Захисника України – що подарувати 2020 року?

День Захисника України стає нелегким випробуванням для багатьох жінок, які одностайно починають ламати голову над вічним питанням: що подарувати своїм чоловікам. Ведь хочеться, щоб подарунок був корисним, запам'ятовуваним і приємним одночасно. Ми також задумалися про це і тепер пропонуємо вашій увазі топ найкращих подарунків для чоловіків.

 

Ідеї приємних і корисних подарунків

 

Традиційно День Захисника України відзначають 14 жовтня. У цей день в центрі уваги опиняються чоловіки, адже переважно вони захищають безпеку країни. Проте це не той святковий день, коли хочеться вразити розкішним подарунком. Дорогі швейцарські годинники або новий iPhone скоріше дарують на День Народження, а 14 жовтня можна обмежитися простою, але приємною річчю. Ось кілька ідей на зауваження:

  1. Оригінальний торт. Київським тортом або наполеоном вже нікого не здивуєш. Спробуй замовити кондитерський виріб у вигляді танка або прапора України. Оригінальний подарунок порадує будь-якого солодкоїжку, а також стане приводом для нових фото в соціальних мережах.
  2. Аксесуари для спорту. Подаруй фітнес-браслет або сумку для бігу, в якій можна носити телефон і ключі. Активний чоловік впевнено оцінить такий подарунок.
  3. Сертифікат. В останні часи кращим подарунком вважаються емоції. Дізнайся, чим захоплюється чоловік, а потім подаруй йому сертифікат, який допоможе пережити незабутні або принаймні приємні враження. Наприклад, поїздку на квадроциклах, конну прогулянку, масаж і т.д.
  4. Термокружка. Це універсальний подарунок для будь-якого чоловіка. Кружка, яка добре утримує тепло, знадобиться спортсменам, туристам, офісним працівникам, любителям пікніків. Тим більше, можна підібрати виріб з оригінальною надписом або малюнком.
  5. Корисні «фішки» для водіїв. Якщо у чоловіка є автомобіль, можна подарувати щось для його «залізного коня». Наприклад, сертифікат на автомийку або відеореєстратор. Твою практичність обов'язково оцінять по достоїнству.
  6. Краватка або Метелик. Можна підібрати як тематичний до свята, так і звичайний, стильний атрибут.

Які подарунки варто уникати

 

На завершення нагадаємо про небезпеку шаблонів. Багатьом жінкам не подобається, коли на 8 березня їм стандартно дарують мило, колготки, сковорідки. І чоловіки в цьому питанні не виключення - багатьом з них теж подобається індивідуальність у подарунках. Адже кожен наш захисник - це унікальна особистість, і варто подумати, що саме сподобається йому.

Щоб подарунок не був занадто банальним, радимо уникати:

  • парфумерних наборів;
  • свитерів;
  • нижньої білизни;
  • косметики для догляду за волоссям і обличчям.

Якщо ваше завдання не полягає в тому, щоб вручити стандартний подарунок колезі, якого ви мало знаєте, варто «копати трохи глибше» і уявити, що саме порадує чоловіка і викличе щирі слова подяки. Сподіваємося, що наші поради вам допомогли!

Коментарі