Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Дев'ять причин відвідати новий магазин українського бренду Bow Tie House

Дев'ять причин відвідати новий магазин українського бренду Bow Tie House

1. Зручне розташування магазину. Bow Tie House знаходиться в Печерському районі Києва за адресою вул. Анни Ахматової 35б. Чудова можливість зайти в цікавий магазин, прогулюючись по чудовому місту. Легко знайти магазин без карти та консультацій перехожих.

2. Найширший, величезний, можливо, навіть найбільший в Україні вибір краваток та бабочок. Очі розбігаються, а серце радіє такій кількості продукції.

3. У магазину дуже грамотний сайт tie.com.ua, відвідавши який негайно стає цікаво не тільки побачити, а й потрогати, приміряти гарні аксесуари.

4. Привітні та компетентні в питаннях іміджу консультанти. Вони допоможуть вам підібрати аксесуари, враховуючи ваші уподобання, а якщо бажаєте, все зроблять за вас. У вас з'явиться можливість мати свого особистого постійного консультанта при необхідності.

5. Гармонійний інтер'єр. Натуральні матеріали та гарні форми. Меблі створені спеціально для того, щоб оптимально представити всю продукцію.

6. Здорова, якісна, шикарна музика. Вона створена самою Любов'ю до мистецтва і здатна своїм грувом змусити навіть найстриманішу людину рухатися їй в біт.

7. Регулярні акції та знижки. Це зовсім не пусті та рідкі обіцянки, а постійна практика. Можна сказати, що такова політика Bow Tie House. Система знижок ефективна через постійне оновлення товару.

8. Можливість зустріти в магазині популярних відомих особистостей. Ведучі, політики, співаки та співачки, світські леви та левиці. Вони - часті клієнти Bow Tie House, адже в останній час краватки та бабочки ввійшли в моду і не збираються з неї виходити, поки не вичерпають весь спектр фантазій дизайнерів.

9. І на останок, у вас є можливість познайомитися та навіть поспілкуватися з власником бренду - Віталієм Лунько. Він часто завідує в свій магазин. Він молодий і привітний, комунікабельний та цікавий. Йому подобається спостерігати за тим, як розвивається його бізнес, аналізувати клієнтів і попит. Він скромний та не нав'язливий, але його завжди видає утончена елегантність.

 

Коментарі