Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Дивовижні та незвичайні краватки-метелики

Дивовижні та незвичайні краватки-метелики

Краватка-метелик - це досить популярний атрибут, адже зараз він не лише частина офіційних дрес-кодів, як це було раніше, зараз це дуже модний сучасний аксесуар, який чудово підходить для повсякденних образів. І все завдяки великому різноманіттю таких прикрас. Навіть якщо ви скептично ставилися до такого атрибута, то поглянувши на його різноманіття, вам точно захочеться доповнити свій образ галстуком-бабочкою, тим паче що ваш образ однозначно тільки виграє від цього. Здивувати досвідчених модників таким аксесуаром, як краватка-метелик досить складно, але повірте, це можливо. Саме це ми і хочемо вам продемонструвати в цій статті. Ми сподіваємося, що вам буде цікаво ознайомитися з найнезвичайнішими краватками-метеликами, які нам довелося бачити або ми бачили в просторах Інтернету, тому ми і вирішили поділитися з вами такою підбіркою дивовижних бабочок. До речі, деякі варіанти аксесуарів ви можете навіть придбати у нас в Bow Tie House.
 

Для любителів солодощів та смаколиків

galstyk_babochki_eda
Бабочки у вигляді їжі виглядають дуже апетитно, а скільки шуму вони здатні робити в образі. Нам здається, що бабочка це відкрито яскрава та красива прикраса, в якій ваш образ точно буде оцінений оточуючими, але з такою бабочкою ви точно не залишитесь без уваги. Звичайно, щоб носити такий атрибут потрібно бути досить відважним і відкритим до експериментів, а головне добирати його вдало до місця та події. Наприклад, такий аксесуар буде відповідним для чемпіонату по швидкому поїданню їжі, для тематичної вечірки з певною тематикою, для дитячого дня народження і не тільки.
 

Аксесуар в стилі стімпанк

galstyk_babochki_stimpunk
Стімпанк, або також часто називають паропанк, є напрямком наукової фантастики, натхненним паровою енергією 19 століття. Така мода передбачає стиль вікторіанської епохи, включаючи всі соціальні класи, в якому великий акцент робиться на аксесуари. Ці бабочки є чудовим втіленням такої моди, тому якщо ви збираєтеся на вечірку в стилі стімпанк, то вам обов'язково потрібний такий стильний атрибут.
 

Бабочки від самої природи

galstyk_babochki_derevo
Метелики з дерева вже знайомі багатьом, але їх дизайн постійно доповнюється і модифікується. Якщо раніше ми просто мали шматочок деревини у формі банта, то зараз такі аксесуари стали в рази різноманітнішими. Дерев'яні атрибути можуть мати різьблення, нанесений малюнок, отвори різної форми тощо. Ну, чи це не дивовижний еко-аксесуар? До речі, краватки-метелики з натуральної деревини ви можете придбати в нашому каталозі.
 

Краватка-метелик з металу

galstyk_babochki_metall
А ви знали, що такий матеріал як метал - один з поширених матеріалів, використовуваних цивілізацією на протязі майже всієї її історії існування. Це просто дивовижний і цікавий факт, як і самі галстуки-бабочки, зроблені з металу. Металеві прикраси досить неординарні, але нам здається, що їх досить просто впустити в образ кежуал. І знову приємна новина, що такі атрибути є і у нас в Bow Tie House - переходьте, щоб подивитися тут.
 

Теплі фетрові бабочки

galstyk_babochki_fetr
Фетрові бабочки чудове доповнення для образів у холодний час року, адже вони виглядають тепло, м'яко і затишно, а якщо у них ще такий цікавий дизайн, то це ще їм великий плюс. Такі аксесуари чудово підійдуть не лише для дорослих чоловіків, але і для маленьких джентльменів, а також добре і відповідно будуть виглядати в жіночому стилі.


До речі, нагадуємо, що для дітей, дівчат та чоловіків ми зібрали різні колекції краваток-метеликів, тому не забудьте їх подивитися в нашому каталозі, адже у нас є атрибути для всієї родини.


І на завершення, ще трохи красивих та незвичайних метеликів.

galstyk_babochki_naposledok

Коментарі