Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Індивідуальний пошив краваток-метеликів за замовленням

Індивідуальний пошив краваток-метеликів за замовленням

Український магазин Bow Tie House систематично випускає колекції метеликів під своїм брендом. Процес створення метеликів від вибору тканини до презентації готового виробу є захоплюючим і інтенсивним. Безформенні куски матеріалу за допомогою майстерності та інструментів перетворюються на витончені прикраси, а після цього потрапляють на прилавки магазина, щоб знайти свого покупця. Різноманіття тканин, кольорів, крою дозволяє створити унікальні аксесуари. Засновник бренду Віталій Лунько особисто курує процес створення виробів, це зумовлено прагненням, щоб кожна випущена нова лінія метеликів або індивідуальне замовлення були неповторними. Усі нові колекції доступні для продажу на вітрині нашого сайту, а от якщо Вас цікавить аксесуар, який розроблений спеціально для Вас або за Вашим особливим запитом, то у нас Вам обов'язково допоможуть у такому ділі. Ви можете принести свій ескіз або розробити його разом з нашими спеціалістами. Для пошиття такого атрибута використовуються різні тканини: шовк, джинс, шерсть, льон та інші. Індивідуальний пошив краватки-метелика це чудова ідея для створення оригінальної та неповторної прикраси, яка буде тільки у Вас, а також це завжди сучасний та несхожий подарунок для друзів, родичів і коханих. Серії метеликів від Bow Tie House чудово підійдуть для сценічних, маскарадних нарядів, для корпоративних свят або для працівників розважальної сфери. Завдяки нашим виробам у Вас буде ультрасучасний та чудовий вигляд. Замовлення на пошив метелика здійснюється за такими цінами:

  • метелик - 150 - 200 грн.;
  • метелики стандартної форми та кутом - 80 - 150 грн.

Дерев'яні метелики на шию за замовленням

З минулого року ми почали виробляти дерев'яні метелики. Оригінальність такого виробу вже в тому, з якого матеріалу він зроблений, але це не межа. У нас є екземпляри з дерева, на яких зображені цілі картини за допомогою спеціальної техніки вигоряння. А також у нас Ви знайдете краватки-метелики найрізноманітніших форм: риб'ячий хвіст або скелет, собача кістка, якір, вуса. Так що якщо Вас цікавлять різні новинки в моді, Вам варто замовити таку прикрасу, по ціні це Вам обійдеться від 150 до 250 гривень.

Наші плани на майбутнє

Bow Tie House у майбутньому планує випускати лінію одягу та тим самим зміцнити свій бренд, розширювати та розвивати його. Дизайнером колекцій буде власник Bow Tie House - Віталій Лунько. Він же розробляє моделі краваток і метеликів, які вже пошиваються під цією етикеткою Bow Tie House.

Замовити пошив метеликів на шию можна через електронну пошту [email protected] або за нашими телефонами в розділі контакти.

 

 

 

Коментарі