Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Коротко і правдиво – для чого носять краватку.

Коротко і правдиво – для чого носять краватку.

У другій половині 20 століття вимоги до ділового стилю стали помітно пом'якшими. По-перше, зміни стосувались краватки. Деякі чоловіки відмовилися від неї як від "непотрібного аксесуара". Однак вона пережила ці "роки забуття", щоб з часом повернутися в моду. В багатьох відношеннях це сталося з тієї причини, що аксесуар має свої неоспоримі плюси, про які саме піде мова в цій статті.

 

Чому краватка завжди у моді - розкриваємо секрет

 

На перший погляд краватка і правду може здаватися непотрібною. На відміну від такого ж шарфа вона не гріє і не захищає шию від протягів. Проте деякі важливі завдання цей аксесуар все ж виконує, тому його і носять велика кількість людей по всьому світу.

  1. Класика ділового стилю. Краватку традиційно вважають обов'язковим атрибутом офіційного, форменого та парадного одягу. Справа в тому, що людина в класичному костюмі і з таким аксесуаром виглядає представницько і досить строго. Її носять з розрахунком на створення образу, який відповідає ситуації.
  2. Приналежність до певної групи. У багатьох школах і коледжах світу цей аксесуар є обов'язковою частиною дрес-коду. За його кольором або фасоном можна впізнавати людей, які належать до певного факультету, групи, спільноти.
  3. Великий простір для вираження індивідуальності. Краватку можна зав'язувати великою кількістю способів, показуючи свою майстерність і почуття стилю. А ще цей аксесуар може мати різний фасон, дизайн, розміри. Можна вибирати з великої кількості моделей. Поле для експериментів безмежне.
  4. Елемент стилю. Багато видатних особистостей зробили цей аксесуар невід'ємною частиною свого образу. Згадати хоча б фірмові червоні краватки Дональда Трампа.
  5. Демонстрація статусу. Елегантна краватка коштує недешево. Коли аксесуар зроблений з натуральної тканини, а також має надійну шерстяну підкладку, його ціна становить декілька десятків доларів. Причому висока якість виробу помітна і надає солідності власнику.

Підсумуємо

 

Краватка стала класикою в світі аксесуарів, незалежно від того, як хто до цього ставиться. Тепер світ складно уявити без цього елемента в одязі. Дехто вважає це данню моді або суворим вимогам ділового стилю; іншим - вона дійсно подобається; треті - сприймають як прикрасу, яка допомагає створити певний образ. Її носять з різних причин, але в одному можна не сумніватися - цей аксесуар надовго залишиться в тренді.

Коментарі