Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Краватка-метелик зі шкіри – креативна інтерпретація тканинної бабочки на шию

Краватка-метелик зі шкіри – креативна інтерпретація тканинної бабочки на шию

Сьогодні краватки міцно укріпились в моді чоловіків, адже складно уявити бізнесмена, політика чи просто успішну людину на святковому чи діловому заході без такого прикрасу. Краватки-метелики не виняток, вони також популярні, як і класичний варіант краватки, і не тільки тому, що вони дозволяють різноманітнити чоловічий образ, зробити його більш елегантним, але і тому, що такий атрибут на сьогоднішній день має велике різноманіття і підходить під більшість стилів в одязі. Сучасні метелики на шию виготовляють зі всіляких тканин, а також використовуються більш неординарні матеріали, такі як метал, деревина і шкіра. Саме про шкіряні метелики ми і пропонуємо поговорити в цій статті, адже вони цікаві, креативні і особливі.

 

Які вони шкіряні метелики від Bow Tie House?

 

Червоні, золоті, з шкіри справжнього пітона, чорні, лаковані, матові: метелики від Bow Tie House точно на будь-який смак, так що кожен знайде у нас прикрасу собі до душі. В каталозі Bow Tie House представлені шкіряні метелики для дорослих і дітей. Ми вважаємо свої метелики особливими, адже максимально дбаємо про їхню якість, для цього для їх виробництва ми вибираємо виключно шкіру високої якості товщиною 1,2 мм або 2,2 мм, чудову і відповідну фурнітуру для кожного виробу і звичайно нитки, без яких не обійтися при створенні таких атрибутів. Не менш важливий момент, що ми вибираємо саме нитки, оскільки клей з часом може висохнути, і метелик прийде в непридатність. Всі наші шкіряні галстуки-метелики виготовлені на спеціальному регулюючому ремінці, щоб кожен міг відрегулювати його під свою ширину шиї. При виробництві метеликів з натуральної шкіри дизайнери Bow Tie House намагаються різноманітнити їх в дизайні, для цього практикуються різні варіації виду банта, а також використання додаткових елементів. Так що якщо ви бажаєте купити оригінальний галстук-метелик з натуральної шкіри, то вам варто не обходити стороною каталог Bow Tie House, адже саме у нас ви знайдете той аксесуар, що шукаєте. І ми це точно знаємо, адже не раз від наших постійних і нових покупців ми чули фразу: «Це те, що я шукав».

До речі, варто ще зазначити, що шкіряні метелики досить практичні в обіході, їм не страшні зачіпки на тканині і забруднення, а якщо вони і заплямалися, то їх легко можна витерти трохи вологою м'якою ганчіркою.

 

З чим краще одягнути шкіряну краватку-метелик?

 

Краще одягнути шкіряний галстук-метелик слід з … . Закінчити це речення кожен може по-своєму і буде правий, адже правил для таких метеликів у світі моди не існує. Але, особливо і максимально відповідно шкіряні галстуки будуть виглядати в кежуал стилі, тому вони прекрасно будуть виглядати в комбінації з шкіряними косухами, в'язаними кардиганами, кашеміровим пальто вільного і прилеглого крою, а на долі завжди можна одягнути зручні для багатьох чоловіків джинси. А також шкіряний галстук-метелик підійде під такі стилі:

  • гранж;
  • преппі (стиль вічного студента);
  • ковбойський;
  • мінімалізм;
  • ретро.

Що стосується класики, то такі шкіряні аксесуари можуть бути одягнені в поєднанні з костюмом, але дуже важливо все-таки звернути увагу на дресс-код заходу, куди ви збираєтесь одягнути таке прикрасу.
В результаті, слід зробити висновок, що особливого гардеробу для шкіряного галстука-метелика не потрібно, звичайні джинси і гарна сорочка будуть чудово виглядати з таким аксесуаром, а верх можна доповнити, як курткою з шкіри, так піджаком або пальто.

Заходьте в каталог галстуків-метеликів від Bow Tie House і знайдіть відповідний для вас варіант інтерпретації такого аксесуара виконано в натуральній шкірі, адже з ним ваші образи будуть тільки яскравіше.

Коментарі