Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Купувати краватки в інтернеті

Купувати краватки в інтернеті

З кожним роком мешканці всього світу, і в тому числі України, все більше купують товари через інтернет, і це правильно. Однак слід купувати товари стандартних розмірів, щоб уникнути проблем з розміром цієї чи іншої частини, тобто купувати не одяг, а аксесуари, такі як галстуки, метеликики, підтяжки, годинники, ремені, шарфи, шапки, кепки, окуляри, запонки, зажими, платки та інші.


Що потрібно знати і на що варто орієнтуватись при виборі галстуків в інтернеті:


Ø Запам'ятайте, що галстуки в інтернет-магазинах повинні коштувати дешевше принаймні у 2 рази, ніж в торгових центрах, і не дивуйтеся цьому. Це пов'язано з тим, що ціна оренди в київських торгових центрах коливається від 200 до 600 доларів за квадратний метр. Наприклад, в торговому центрі "Океан Плаза" (Ocean Plaza) ціна оренди 1 м² = 550 доларів, це лише за вітрину, а не кажучи про те, скільки коштує хороше прохідне місце. Загалом, цим магазинам якось треба виправдовуватися і підвищувати ціни на галстуки та метелики, а взагалі на весь товар до неймовірних цін. Не думайте, що якість відповідає цінам. Наприклад, ціна галстуків у італійських бутіках дешевша вдвічі, ніж українських, і не даремно багато людей їздить в Європу за покупками. Не лякайтесь низьких цін в інтернет-магазинах галстуків або метеликів.


Ø Уважно читайте розділ гарантій. У розділі гарантій повинно бути написано чорним по білому, що згідно з законом такому-то покупцеві на протязі 14 днів з моменту покупки товару надається право на повернення товару, оскільки є багато магазинів, які пишуть, що "Товару не підлягає поверненню", а це порушує всі можливі закони. Також бажано, щоб на сайті були всі дані юридичної особи, якій належить цей магазин, щоб в разі чого ви могли написати скаргу за цими реквізитами.

Ось і все, що вам потрібно було знати. Бажаємо вам гарних покупок з нашим інтернет-магазином галстуків та метеликів, який створений для людей.

З повагою, адміністрація Бутіка Tie

Коментарі