Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Купили невідповідний аксесуар? Ми навчимо, як вибирати аксесуари

Купили невідповідний аксесуар? Ми навчимо, як вибирати аксесуари

У сучасному світі для справжніх цінителів стилю і моди недостатньо просто вдало комбінувати верхній та нижній одяг, потрібно ще вміло вибрати прикрасу, адже саме вони спроможні зробити образ особливим і створюють певний шарм усього образу. Таким чином, стильні, сучасні та справді розкішні образи складно уявити без маленьких деталей - аксесуарів. Але неправильно підібрана прикраса легко може погіршити цілісний образ і навіть викликати у оточуючих протилежний ефект від вашого стилю, тому аксесуари потрібно вибирати грамотно і скрупулезно, враховуючи багато нюансів. Але як же вибрати такий аксесуар, який підійде під ваш образ? Саме цими секретами ми хочемо поділитися з вами, шановні читачі блогу магазину Bow Tie House.

Виділимо основні правила вибору аксесуарів, дотримуючись яких ви зможете навчитися, а потім розробити свій підхід до вибору таких деталей для образу.

  1. Відмовтеся від занадто дешевих виробів

    Дорогий аксесуар, як правило, виготовлений з якісних матеріалів, в ньому використовуються тканини вищого сорту, добротна фурнітура, і в його реалізації складно знайти недоліки. Саме такий високоякісний і дорогий атрибут здатний задати тон всьому образу і підкреслити високий статус власника. Дешеві аксесуари, особливо не перевірених брендів, краще не придбувати, вони легко можуть погіршити образ.
     

  2. Завжди вибирайте аксесуар, враховуючи свої особливості

    Якщо ви вибираєте прикрасу для себе, а не на подарунок, то максимально потрібно враховувати свої особливості, наприклад:

    • колір обличчя і шкіри;
    • конституцію тіла;
    • колір волосся;
    • колір очей.

    Напевно, ви вже знаєте, які кольори вам підходять, а які ні.
     

  3. Уникайте спонтанних покупок

    Може так статися, що ви придбали аксесуар спонтанно - закохавшись в його зовнішній вигляд, але він зовсім не комбінується з вашими речами з гардеробу. Щоб не потрапляти в таку ситуацію, намагайтеся пригадати свої речі і візуально скомбінувати образ з тією прикрасою, яку ви хочете купити, це дасть вам приблизне уявлення, чи є у вас потрібні речі за кольорами або стилем під неї. Саме візуальне представлення вашого майбутнього образу з новим аксесуаром, дуже важливий момент у виборі аксесуара, оскільки воно вбереже вас від зайвих витрат грошей, а що важливо допоможе вибрати підходящий аксесуар. Ось вам кілька рекомендацій, на що звернути увагу, коли ви намагаєтеся візуально уявити свій образ з новим аксесуаром:

    • враховуйте колірну гаму, щоб образ виглядав вдало, радимо включати в нього не більше трьох кольорів;
    • звертайте увагу на стиль речей, щоб атрибут не був з ними в дисонансі;
    • приділіть увагу крою речей, занадто широкі і об'ємні речі, часто вимагають до себе більш масивних прикрас, і навпаки;
    • не забувайте подумати про взуття в образі.
       
  4. Слідкуйте за сезонністю атрибутів

    Так, у аксесуарів є своя сезонність і це проявляється в різних аспектах, наприклад, колір, матеріал виробу. Наприклад, краватки з вовни - хороший варіант для холодної пори року, а ось з льону - чудове рішення для теплої і навіть спекотної погоди. А також, яскраві сумки або клатчі - доповнять літні образи, а от бордові і темно-сині - краще будуть виглядати зимою або осінню.
     

  5. Не забувайте про повід, під який вибирається прикраса

    Всі наші аксесуари ми вибираємо для щоденного носіння, для святкових і особливих днів у нашому житті, а також для делових образів. Тому дуже важливо, щоб обрана вами красива деталь виглядала в образі відповідно, прийнятно, взагалі, відповідала ситуації. Згодитесь, нелепо одягти краватку або запонки з черепами на своє перше співбесіду в серйозну компанію.

Ну що, ось і всі наші п'ять секретів по вибору аксесуара, обов'язково візьміть їх на замітку. І до речі, можливо у вас теж є свої секрети? Діліться ними в коментарях, нам буде дуже цікаво.

Коментарі