Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Мода без правил: топ-4 незвичайних способів носити краватку

Мода без правил: топ-4 незвичайних способів носити краватку

Кожен з нас знає, як правильно носити краватку, з яким одягом її комбінувати, як зав'язувати і багато іншого про таку популярну і модну прикрасу. Але, чи знаєте ви незвичні способи носіння такого атрибута, які здатні здивувати? У цій статті ми пропонуємо розглянути чотири незвичайних варіанта, як носити таку прикрасу, які повністю порушують основні правила носіння краватки. Можливо, хтось знайде для себе щось цікаве, а можливо після прочитання цієї статті вам самим захочеться поекспериментувати і створити свій варіант, адже мода є постійним експериментом. Чи виглядає це безгусто чи як новинка – це вирішувати вам, а ми сподіваємося, що насамперед вам буде цікаво, тому і ділимося цією інформацією.


№1

Всім відомо, що кінці краватки не повинні заходити за краї лінії пояса, але ось не в цьому випадку. Цей варіант незвичний тим, що кінці краватки мають різну довжину, а саме задня частина краватки виступає перед передньою і при цьому обидві частини заходять за лінію штанів. Такий тренд досить безпечний і зустрічати його все частіше можна, так що можливо такий варіант невдовзі взагалі ввійде в моду.


№2

Чи пробували ви коли-небудь заправляти краватку в штани? А ось Шон Коннері, Ендрю Скотт та Роберт Джон Дауні (молодший) так робили.

Зверніть увагу, що прикраса, яка заправлена в штани, фіксується по лінії ґудзиків сорочки, тому такий варіант можна сказати не тільки креативний, але й практичний.

Загалом, якщо ви одягнете краватку без затискання, і вона вам буде заважати під час трапези або розвиватися на вітру, то ви знаєте, як поступити. Хоча, не варто забувати про затискач для краватки, який відмінно впорається з фіксацією тканинного аксесуара в потрібному положенні і доповнює образ своїм шармом. В цілому такий варіант виглядає не звично, не так ли? І якщо ви хочете, зробити свій образ особливим, то чому б не спробувати.


№3

Номер три – краватка не під піджаком, а між його кокетками, певно, віднесемо його до ще одного варіанту фіксації краватки в потрібному положенні, оскільки в цьому випадку атрибут прижимається між кокетками двобортного піджака, які його утримують в одному положенні.


№4

Якщо краватку в штани вже заправляли, то чому б не спробувати її заправити в сорочку. Це досить цікавий, молодіжний і фешенебельний варіант, особливо якщо вдалино підібрати колір та вибрати тонку краватку, оскільки широкий аксесуар може негарно випинати краї сорочки між ґудзиками.


У заключенні статті зазначимо, що якщо ви вирішите носити краватку, хоча б одним з вищепредставлених способів, то будьте впевнені, що без уваги ваш образ не залишиться ніде. А гарну краватку для таких експериментів, ви звичайно можете придбати в нашому каталозі.

Коментарі