Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Модні краватки 2015

Модні краватки 2015

         Події в Україні кінця 2013 року, весь 2014 рік та початок 2015-го диктують тенденції всьому світу: українські національні мотиви сьогодні йдуть в ногу з світовими модними гігантами, українську символіку, орнаменти, матеріали можна побачити на подіумах Парижа, Мілана та Лондона.

     Окрему увагу привертають до себе краватки з вишивкою. Краватки з вишивкою – це не просто український сувенір, це оригінальний і в той же час стриманий аксесуар для бізнес-людей. Це чудовий подарунок для себе або для друзів. Мода кольорова, як ніколи раніше.

         У цьому році експерти радять звертати особливу увагу на свої аксесуари: нехай вони будуть яскравими, веселими і грайливими! Одяг може приховати нашу натуру, бути обманчивим, а ось аксесуари завжди говорять про нас дуже багато, вони видають у нас усі аспекти особистості: психотип, характер, темперамент. Не бійтеся виражати свої істинні бажання. Навіть найбільш стриманий і нудний образ можна оживити краваткою м'ятного відтінку. Або, навпаки: кричущий і провокативний образ приборкати і зробити загадковим за допомогою сливової або гранатової краватки.

         У цьому році класика сильно вийшла за звичні межі. Надихайтесь поєднанням кольору в природі: подивіться, як майстерно природа поєднує непередбачувані відтінки в забарвлення оперення павича або колібрі, або зверніть увагу на сотні кольорів сортів лише фіалок (анютиних очок) – і всі ці поєднання божественні, бо створені Творцем. Підражніть його творам, а не роботам дизайнерів, і ви гарантовано будете виглядати чудово. Особливу роль завжди відіграють тканини для краваток. Про них ви можете також прочитати в статтях на нашому сайті.

 


 

         У 2015 році варто віддавати перевагу нетрадиційним матеріалам і, вибираючи краватку, звертати свою увагу на фактури: актуальними будуть фактури грубі, рельєфні, шероховаті, замість гладких, шовкових і ковзних.  Такі тенденції в світі краваток викликані сильним змішуванням стилів, відходом від традиційного класичного стилю навіть, здавалося б, в предполагающих його місцях: бізнес-костюм або світський раут. Тобто, сучасна модна людина обов'язково вибере для себе джинсову, шерстяну або в'язану краватку, щоб різноманітнити свій традиційний гардероб. У магазині Bow Tie House ви точно зможете знайти для себе ідеальну краватку. Ви ще не бачили такого різноманіття ексклюзивних екземплярів і цін, зібраних в одному місці. 

Коментарі