Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Настала весна - час змінювати аксесуари

Настала весна - час змінювати аксесуари

З настанням тепла прийшла пора скинути набридлі пуховики і куртки, щоб відчути весняне сонце і продемонструвати свій модний лук у всій красі. А отже, саме час обзаводитися прикрасами, які доповнять ваш стиль.

Сучасні чоловіки повинні не менше жінок приділяти увагу своєму зовнішньому вигляду. Мода 2021 року повністю зосереджена на представників сильної статі. Стильно одягнений чоловік робить враження впевненого в себе людини. При цьому помиляється той, хто думає, що всі модні тренди розраховані на епатаж. В чоловічій моді 2021 можна побачити багато стильних, комфортних та елегантних аксесуарів. Розповімо про них у нашому огляді.

 

Краватки

 

У модних колекціях 2021 присутні краватки з незвичних матеріалів для пошиву: джинс, фланель, кашемір, вовна. Однак як і раніше найстильнішими вважаються вироби з однотонного елегантного шовку. Щодо кольорів немає явних уподобань, прийняті будь-які варіанти.

 

Бабочки

 

Завдяки Джеймсу Бонду елегантні чоловічі бабочки надовго оселилися в сучасній чоловічій моді. Сьогодні популярні вишукані невеликі краватки-бабочки нестандартних кольорів: сині, червоні, блакитні, сливові, клітчасті. Але важливо, щоб вони підходили до шиї та форми обличчя. Бабочки мають візуально робити фігуру чоловіка більш гармонійною. Постарайтеся знайти "золоту середину".

 

Запонки

 

Це класичний аксесуар, який десятиліттями залишається в моді. А все тому, що запонки прекрасно підкреслюють поважність та солідність чоловіка. На них не варто економити. Для офіційних зустрічей та світських раутів досі ідеально підходять вироби з золота або платини з дорогоцінними каменями. А якщо вибираєте запонки для костюма на роботу, можна дозволити собі трохи вільності та вибрати аксесуар відповідно до ваших захоплень, наприклад, у стилі гральних кісток або з логотипом улюбленої спортивної команди. Є дуже стильні варіанти.

 

Як вибирати аксесуари - кілька порад від стилістів

 

Аксесуари можуть перетворити чоловіка або зробити його смішним в очах оточуючих. Щоб уникнути останнього, варто враховувати деякі поради стилістів:

  • вибирайте прості вироби, без зайвих завитків або ажурних візерунків;
  • намагайтеся не комбінувати декілька аксесуарів, винятком стали лише перевірені поєднання, наприклад, краватка і запонки, карманна хустинка та бабочка;
  • якщо ви не вуличний гангстер з 90-х або початку 2000-х, не вибирайте масивні прикраси, особливо якщо вони прикрашені написами;
  • дивіться не лише на люксові моделі, а й на бюджетні, зараз в моді навіть прості речі, якщо вони стильно виглядають.

Чого варто уникати

 

Всі ми пам'ятаємо, як раніше були популярні важкі ланцюги. Їх прикріплювали до джинсів та вішали на шию. Однак до 2021 року це стало ознакою поганого смаку. Зараз в моді елегантні аксесуари типу краваток, запонок, браслетів, шкіряних намист. На зміну «мужицьким» прикрасам прийшли елегантні аксесуари з простими та стильними формами.

Вийшли з моди також різнокольорові браслети з бісеру в стилі хіпі. Такі аксесуари давно застаріли, так що варто підшукати собі щось інше.

 

Підведемо підсумок

 

Пророблюючи деталі свого стилю, придивіться до дизайнерських знахідок весни 2021. Орієнтуйтеся на свій смак та скористайтеся трендовими ідеями з нашої статті. Це допоможе створити свій ідеальний образ.

Коментарі