Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Настали холоди? - Привід змінити краватку!

Настали холоди? - Привід змінити краватку!

Безперечно, що краватка є необхідною деталлю успішного чоловіка, а також популярним аксесуаром серед вправних модниць жіночої статі, які легко створюють з ним як ділові, так і вільні образи. Правильний вибір галстука може ідеально доповнити будь-який стиль. З урахуванням зміни пори року, з початком холодів і осіннього періоду, необхідно звернути увагу на відповідність галстука сезону. Вибір галстука залежить від різноманітності тканин, які використовуються для його виготовлення, а саме:

  • універсальні (підходять до будь-якої пори року);
  • для теплої погоди;
  • для холодної пори року.

Особливо в холодну пору року галстуки виготовлені з:

Шарфи з таких матеріалів будуть виглядати краще в холодну пору року, ніж, наприклад, лляний. Варто також враховувати, що галстуки з бавовни або справжнього шовку відносяться до універсальних варіантів, оскільки шовкові аксесуари завжди вдало підходять для святкових подій, а бавовняні чудово пасують до ділового і кежуал стилю в будь-яку пору року.
 

Який колір галстука обрати в дощові і холодні дні?



Безперечно, в холодні і прохолодні дні галстуки в спокійних і глибоких кольорах завжди будуть виглядати вдало, наприклад, сірий, синій або бордовий - це можна назвати класикою забарвлень аксесуару. Але ніколи не слід відмовлятися від яскравих галстуків, особливо якщо дрес-код або подія дозволяє вам такий аксесуар. Варто зазначити, що до яскравих моделей галстуків можна віднести не тільки різнобарвні варіанти, наприклад, жовтий або бірюзовий, але й ті, які мають квіткові або геометричні візерунки.

Пам'ятайте, що похмуре або сумне навколишнє середовище не є приводом одягатися "все сіре", адже ваш настрій ви повинні створювати сами, і це можна починати з стильного і яскравого галстука від Bow Tie House. Ми раді будемо вас вітати у нашому магазині або на сторінках нашого сайту, де для вас ми вже підготували нові галстуки на холодну пору року. Тож ви знаєте, де купити галстук з урахуванням сезону!

Коментарі