Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Не проґавте можливість бути яскравим – кольорові шкарпетки в моді!

Не проґавте можливість бути яскравим – кольорові шкарпетки в моді!

Хочете бути модними? Мати свій особливий стиль і бути тим, кого наслідують? Або можливо ви просто любите все кумедне і стильне? Тоді скоріше знайдіть місце у своєму гардеробі для нетривіальних кольорових сучасних шкарпеток. Чорні і сірі кольори такого одягу для ніг вже давно стали нудними, а от кольорові шкарпетки тренд 2017 – 2018 року.
Час іде, а мода змінюється, зараз вже минули ті часи, коли шкарпетку потрібно було підбирати строго за кольором штанів, щоб вона зливалася. Сучасні тенденції диктують свободу вибору, тому чому б не насолоджуватися її авантажними комбінаціями. Наш каталог вже нараховує прилично число неперевершених і чудових шкарпеток, одні з яких, безсумнівно, стануть вашою улюбленою парою, ви можете вибрати для себе шкарпетки з:

  • геометричними фігурами;
  • малюнками різної тематики;
  • візерунками і не тільки.

Правила як носити кольорові чоловічі шкарпетки:

  1. Не носіть шкарпетки зі сандаліями
    Шкарпетки з малюнками не носять із сандаліями, більше того під таке літнє взуття взагалі не носять шкарпеток, адже сандалії прийнято вдягати на босу ногу.

  2. Не бійтеся показувати шкарпетки
    Як ви вже зрозуміли, чоловічі кольорові шкарпетки в моді, а те, що стильно і гарно не потребує в тому, щоб його ховали, тому такий виріб можна сміливо носити на показ. Яскраві шкарпетки з зображенням ананасів, птахів або саксофонів, можуть легко стати відображенням вашого сьогоднішнього настрою або розповісти про ваші захоплення. Суть яскравих шкарпеток полягає в самовираженні, адже такий виріб є сміливим акцентом образу.

  3. Враховуйте довжину шкарпеток

    Завжди варто брати до уваги довжину шкарпеток, а також штани, до яких ви збираєтеся їх одягнути, оскільки шкарпетка має приховувати ногу навіть тоді, коли ваша штанина піднялася, наприклад, якщо ви присіли або піднімаєтеся по сходах.

  4. Немає гармошці!

    Шкарпетка ніколи не повинна сповзати, це виглядає неохайно, як правило, такий предмет одягу виготовляється на гумці, яка утримує шкарпетку, але бувають вироби і без неї, тоді варто використовувати спеціальні підтяжки для шкарпеток.

  5. Ставимо правильно акцент в образі

    Оскільки дизайн різнокольорових шкарпеток дуже яскравий, то при поєднанні виробу з іншими предметами одягу і аксесуарами обов'язково варто враховувати цей факт. Як правило, пара шкарпеток має гармоніювати за коліром з прикрасами, одягом або бути єдиним головним атрибутом образу з яскравим акцентом.

А ви знаєте, з чим носити кольорові шкарпетки?


Чому б ви не віддавали перевагу, кедам або оксфордам, сорочкам або лонгсливам, джинсам або класичним штанам - кольорові шкарпетки в образі стануть гідним і феєричним доповненням. Переваги такого виробу в тому, що носити їх можна під будь-який стиль одягу:

  • класику;
  • кежуал;
  • спортивний;
  • мілітарі;
  • романтичний;
  • етнічний та інші.

Тому відповідь на питання: ”З чим носити кольорові шкарпетки?“ очевидна - з тими речами, які ви любите і носите щоденно.

Без шкарпеток нікуди, вони гріють ноги і підтримують їх гігієну, а тепер ще стали предметом моди. Хочете одягати ноги гарно - наш інтернет-каталог створений для вас!
Кольорові шкарпетки від магазину ”Bow Tie House“ – це сміливо, сучасно і епатажно.

Коментарі