Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Не пропустіть новинки червня 2018 року від Bow Tie House

Не пропустіть новинки червня 2018 року від Bow Tie House

Шановні клієнти, поспішаємо повідомити вам, що наш магазин вже поповнився новинками, без яких не обійтися, якщо ви бажаєте, щоб ваш образ був найбільш сучасний, екстравагантний і комфортний. В розділі «Новинки» нашого сайту ви знайдете нещодавно надійшли товари в продаж, в основному це сонцезахисні окуляри для чоловіків і жінок, а також короткі яскраві шкарпетки. До того ж без нових надходжень не обійшлися наші найбільш популярні категорії, такі як краватки та метелики.
 

Про сонцезахисні окуляри

Наші аксесуари чудово захистять ваші очі від сонячних променів, а ще легко стануть особливістю всього стилю. З останнього поповнення у нас окуляри в золотистій металевій оправі з кольоровими і прозорими лінзами, оправа яких має закруглені кути. Зазначимо, що цього літа особливо модні окуляри з різнокольоровими оправами, тому якщо ви вже задумувалися про яскравий і барвистий прикрасу на літо, то такі окуляри саме для вас. Крім того, в нашому каталозі ви знайдете і інші варіанти сонцезахисних і іміджевих окулярів модних в цьому сезоні. Про моду на окуляри нинішнього сезону ви можете почитати в нашому блозі в статті під назвою: «Модні сонцезахисні окуляри в сезоні весна - літо 2018».
 

Про яскраві шкарпетки

Необхідність шкарпеток літом ніхто не скасовував, в гардеробі справжнього поціновувача моди обов'язково повинні бути не тільки білі спортивні шкарпетки, але ще й яскраві з малюнками чи візерунками. Останнім чим ми розбавили нашу і без того не маленьку колекцію оригінальних шкарпеток для чоловіків і жінок це наступні шкарпетки:

 

  • з зебрами;
  • з зображенням яблук на одній нозі, а на другій з черв'яком;
  • з зайцями;
  • з кактусами, інші.

Крім того, що у нас ви можете вибрати такі вироби під будь-який наряд, ми також хочемо звернути вашу увагу на високу якість шкарпеток, у всіх виробах вміст такого природного матеріалу, як бавовна становить 80%, інші ж 20% відводяться на синтетичні волокна, наприклад, поліамід і еластан. Багатьом відомо, що саме таке поєднання матеріалів для виробництва шкарпеток найвдаліше, адже без синтетичних волокон важко досягти м'якості шкарпетки і утримання його форми по стопі, так як шкарпетки з чистої бавовни виглядають на нозі мішковато, а після прання стають жорсткими.
 

Про краватки і метелики

 


Безумовно, метелики на шию або краватки з вовни або оксамиту, тобто з матеріалів, які успішно вписуються в прохолодну пору року, хочеться змінити в літній період. Тому ми стали поповнювати вже наявні аксесуари в своїй кількості з таких легких і літніх матеріалів, як: льон, бавовна, денім, мішковина, натуральний шовк.


З радістю чекаємо на вас за покупками модних деталей до свого образу.

Коментарі