Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Нелегко підібрати колір краватки до костюма та сорочки?

Нелегко підібрати колір краватки до костюма та сорочки?

Підбір краватки - це досить складне питання, адже від того, як вона буде гармоніювати з одягом, залежатиме весь образ в цілому. Ми розкажемо вам, які кольори вважаються універсальними, а які святковими. Це допоможе вам не витрачати час, збираючись на роботу зранку або в магазині біля прилавка, визначаючись, який же колір краватки вибрати до костюма.
 

Варто зазначити, що підбирати колір краватки та сорочки до костюма потрібно дуже уважно, звертаючи увагу на відтінок кольору, а також малюнок аксесуара, адже при гармонії кольорів у всьому наряді - образ буде виглядати елітним, гарним та статусним, а дисбаланс кольорової гами зробить стиль нелепим.
 

Обираємо вдале кольори краватки для роботи та свята


Краватка повинна бути в гардеробі кожного чоловіка, це «must have» класики. Найпопулярніші та універсальні кольори такого прикраси, які підійдуть для робочих буднів або важливих ділових зустрічей це:

Будь-який колір костюма з сорочкою та краваткою таких кольорів дуже легко поєднати, головне лише враховувати той момент, що прикраса на шию першочергово повинна підходити під піджак, а вже потім під сорочку. Приклад вдалого поєднання таких кольорів:

  • сірий костюм, біла сорочка в поєднанні з сірою, зеленою або бордовою краваткою;
  • синій костюм, блакитна сорочка, а також коричневий аксесуар;
  • чорний костюм, світла сорочка в тандемі з темно-зеленою, бордовою або коричневою краваткою.

Щодо більш яскравих однотонних кольорів, наприклад, жовтого, рожевого або помаранчевого краватки, то вони ідеально впишуться в святковий стиль чоловіка. Наприклад, з помаранчевою краваткою з шовку можна сформувати гарний яскравий образ нареченого, якщо одягнути аксесуар в поєднанні з молочним костюмом і сорочкою, таким чином, прикраса буде акцентом всього наряду.
 

Краватки в горошок, пейслі, квіти …


На сьогоднішній день, краватки з узорами, смугами, а також дрібними малюнками дуже модні, вони роблять стиль чоловіка неповторним, а головне яскравим. Зазвичай такі аксесуари виглядають досить яскраво і об'єднують в собі два і більше кольорів, але їх не варто боятися. Щоб сформувати гарний і елегантний образ з таким аксесуаром, потрібно вибирати однотонний колір костюма і сорочки. Наприклад, темно-синій костюм ідеально буде комбінуватися з білою сорочкою і небесно-блакитною краваткою з коричневими квітами, такий образ можна використовувати в повсякденному житті, а також на святковий захід.
 

Якщо ви сумніваєтеся, яка краватка під колір костюма підійде краще, обирайте стримані кольори для ділових зустрічей або роботи, а яскраві для вечірок або свят, так точно не прогадаєте, а отже, будете виглядати солідно на будь-якому заході.

Коментарі