Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Оригінальні подарунки чоловікові на Новий рік від Bow Tie House

Оригінальні подарунки чоловікові на Новий рік від Bow Tie House

Передноворічний час сповнений приємними клопотами та витратами. Вже починаючи з 1 грудня, а то й раніше, ми всі починаємо задумуватися про подарунки для своїх близьких, родичів або знайомих. Для багатьох вибір подарунка є певним ритуалом, в який людина вкладає душу та свою турботу. Дехто хоче, щоб новорічний презент був корисний та гарний, інші, щоб він навів святковий настрій, а для третіх важливо, щоб сюрприз відповідав інтересам людини, для якої він призначений. Дарувати подарунки дуже приємно, особливо в новорічну ніч, коли всі очікують чудес та дива. Наш інтернет-магазин вже оновив свій каталог для вас. Дорогі друзі, запрошуємо відвідати наші розділи та вибрати для своїх улюблених чоловіків чарівні прикраси від Bow Tie House.

 

Bow Tie House точно знає, який подарунок подарувати чоловіку на Новий рік

 

Ми вважаємо, що аксесуар – це важлива деталь будь-якого образу, будь-то класика або кежуал, а також це гарна річ, яка додає впевненості власнику. І значить аксесуар завжди чудовий подарунок на Новий рік улюбленому чоловіку, другу або просто знайомому.

Вибір аксесуарів в бутіку Bow Tie House дуже великий, тому кожен зможе знайти те, що підійде йому в якості презенту чоловіку. Ми пропонуємо:

  1. Підібрати виріб під хоббі чоловіка, наприклад, якщо хлопець захоплюється грою на гітарі, то можна подарувати йому в якості святкового презенту запонки у формі гітари, а якщо катанням на лижах, то у формі лижника. Вибір запонок у нас великий, тому можна знайти аксесуар саме під інтереси чоловіка.
                                             
  2. Для любителів фільмів у жанрі вестерн цікавим подарунком буде ковбойська краватка, її ще називають краватка-боло.
                                             
  3. Якщо ж чоловік любить класичний стиль в одязі, то, безумовно, варто вибрати роскішну краватку, вона може бути виконана з вовни, оскільки такий матеріал прикраси дуже актуален зимою.
                                           
  4. Тим чоловікам, які віддають перевагу прикрасам або речам з натуральних матеріалів – прекрасно підійде метелик на шию з дерева. Це оригінальний подарунок чоловіку на Новий рік, оскільки такий сучасний аксесуар неможливо не оцінити належно.
                                             
  5. Для деякої частини сильної статі будуть незамінним подарунком підтяжки з натуральної шкіри, це модний аксесуар, який до всього ще виконує практичну функцію - підтримку штанів.
                                            
  6. Завжди хорошим, а головне корисним аксесуаром для практичних та ділових чоловіків послужить гаманець або тревел-кейс, а якщо така деталь ще й ручної роботи з натуральної шкіри, то чоловік буде точно у захваті.
                                         
  7. І, звичайно, веселий подарунок на Новий рік чоловіку, який неможливо не згадати - сучасні яскраві шкарпетки, це просто шикарний варіант, який підніме настрій і буде гріти ноги в холодні дні зими. Радимо вибрати виріб по тематиці Нового року, наприклад, з зображенням ялинок, сніговиків або з малюнком собак, так як це відмінний подарунок чоловіку на Новий рік собаки.
                                            

Як бачите, варіантів аксесуарів ми маємо достатньо, щоб порадувати чоловіків у Новому 2018 році, тому поспішайте замовляти.

Коментарі