Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Підібрати правильну краватку

Підібрати правильну краватку

Підбір краватки - відповідальний і навіть творчий процес. Перш ніж вирушати на будь-яку подію, представникам сильної статі стилісти та модельєри радять підходити дуже відповідально до вибору краватки.

Найпростіший і не вимагаючий довгих роздумів варіант - біла сорочка, до якої підійде краватка будь-якого кольору. Важливо не забувати, що влітку потрібно підбирати світлі відтінки, а взимку - темні. Краватка завжди повинна бути світлішою за піджак. Якщо чоловік вибрав кольорову сорочку, то вона повинна бути світлішою, ніж краватка, а піджак - темний.
Краще звісно не експериментувати і поєднувати одразу мільйон яскравих кольорів. Костюм і краватка передбачають тонкий смак, строгий стиль і галантного чоловіка.
Можна поєднувати смужки краватки з смужками сорочки або піджака. Решта кольорів просто доповнюють і створюють контраст.
Поміркований блакитний колір сорочки прекрасно поєднується з будь-якою краваткою і її відтінком. Але найкраще виглядає з сорочкою подібного кольору червона, синя і темно-синя краватка. Можна вибрати і білий в горошок.
Якщо сорочка чорна, то, напевно, її власник збирається на ділову зустріч або на іншу серйозну подію. Цей офіційний стиль передбачає чорний в білий, темно-бордовий або рожевий горошок. Допускається краватка і з яскравим малюнком, щоб образ в цілому не став траурним.

Синя сорочка. З нею чудово виглядає синя, однотонна краватка, а також можна поєднувати з малюнком. Синя сорочка - на всі випадки життя, тому її можна одягати і з червоною, рожевою краваткою.

Лілова сорочка (або лілова клітка) поєднується з однотонною краваткою. Деяким чоловікам підходить варіант - лілова сорочка з фіолетовою краваткою.
Багато хлопців і чоловіків віддають перевагу сорочкам у клітинку, що є дуже капризним варіантом і поєднувати потрібно з м'якими відтінками краватки. Малюнок допустимо, але горошок буде виглядати нелепо.

Штани повинні бути класичні, хоча деякі заходи дозволяють носити і джинси. Але не варто забувати про те, що краватка не "любить" рокерські нахили, розірвані джинси, тому краще і простіше все-таки дотримуватися класичного стилю і вибирати досить елегантні й стильні штани. Довжина краватки і способи її зав'язування залежить від особистих уподобань кожного чоловіка.

Також можна носити краватку з жилетом, частіше всього стилісти радять обирати краватку пластрон, який часто можна придбати в комплекті в магазинах. При цьому жилет і краватка шиються з однієї тканини, що виглядає бездоганно.

Коментарі