Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Поради щодо вибору вузької краватки

Поради щодо вибору вузької краватки

Кожен чоловік, якому небайдужий його зовнішній вигляд, має позаботитися про те, щоб у його гардеробі була вузька краватка. Його ще називають краватка-скині. Адже це дуже стильна річ. Якщо ви хочете носити таку краватку, то маєте знати правила носіння та поєднання.

Ширина краватки-скині повинна бути 5-7,5 см, проте особливої популярності набувають краваткм шириною 3,7-6,2 см. Більш вузький варіант створить образ у стилі "ретро", більш широкий - надасть володарю традиційності. Довжина краватки-скині повинна бути 140-142 см. Зав'язана краватка має доходити до ременя брюк або залишати відстань до ременя 3-4 см.
Щоб надати образу офіційності, вам потрібна облягаюча сорочка з невеликим комірцем і чорна краваткак-скині. Не надягайте мішковаті костюми і сорочки, так як вузький галстук говорить про ідеально сидячий на вас одяг. Якщо ж піджак або костюм ви надягати не будете, то офіційний вигляд надасть однотонний галстук-скині і чорна сорочка. У такому разі вигідний контраст яскравого галстука і темної сорочки. Такий сміливий образ допоможе створити галстук такого кольору, як червоний, пурпуровий, блакитний, фіолетово-сливовий, бірюзовий, лимонно-жовтий або білий. Якщо ви не любите чорні сорочки, то дозвольте собі надіти сорочку більш світлого відтінку, але галстук має виглядати виразно і створювати яскравий, модний акцент.
Більш невимушена обстановка дозволяє поєднувати краватку-скині і ту ж сорочку з невеликим комірцем. Зав'яжіть галстук звичайним способом або трохи вільним і невимушеним вузлом. Доповніть образ завернутими рукавами сорочки та жилетом.

Весільна мода також дозволяє використовувати вузьку краватку, особливо шаферу та його друзям. У цьому випадку краще обрати однотонний галстук.

Якщо дозволяє дресс-код вашої фірми, то краватку-скині можна носити на роботу. Більш вузька модель краватки підійде на кожен день, а більш широкий варіант - для офіційного заходу.
Занадто об'ємний вузол виглядає нелепо на вузькому галстуку. краватку-скині зав'язують невеликим вузлом.
Дуже стильно з вузьким галстуком виглядає вільний вузол. Трохи об'ємніше, але в той же час аккуратніше виглядає трикутний вузол, зав'язаний способом напів-Віндзор. Такий вузол не підійде дуже вузьким галстукам.
Ідеальний доповнювач до галстука-скині - золотий або срібний зажим.

Коментарі