Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Пошив краваток на замовлення

Пошив краваток на замовлення

Річ, яка виділяється своєю оригінальністю, завжди привертає увагу людей. Краватка (галстук) сам по собі є яскравим та розкішним аксесуаром, що робить образ святковим, стильним або суворим. У нашому магазині ви зможете купити вироби відомих світових брендів або замовити індивідуальний пошив краваток у Києві.

Bow Tie House – новий український бренд на ринку аксесуарів, який з творчістю та ентузіазмом підходить до своєї роботи. З 2014 року бренд випускає окрему лінію трикотажних метеликів, а також вироби ручної роботи. Рішення про розробку індивідуальних аксесуарів прийшло не одразу, а завдяки попиту споживачів.

Краватка (галстук) ніколи не виходив з моди, вона чудово доповнює будь-який образ. Власник магазину Bow Tie House Віталій Лунько каже: «Краватка (галстук) та метелик (бабочка) – це абсолютно не нудні класичні аксесуари, а можливість самовираження. Ми живемо в вільний від упереджень час і можемо дозволити собі абсолютне різноманіття, підкреслюючи тим самим свою безпосередність та оригінальність. Плюс це ще економія для клієнта, адже змінювати аксесуари кожен день набагато вигідніше, ніж замінити новий наряд».

 

Чому пошив краватки (галстука) є популярним?

Останнім часом наше суспільство зробило різке зростання у свідомому виборі, можна сказати, що ми зайшли на нову стадію розвитку в моді, кожен тепер прагне не наслідувати один одного, виділятися у всьому. Демонструвати свій власний стиль - це в першу чергу вираження свого почуття моди, а пошив краватки (галстука) на замовлення - це один з інструментів для створення унікального стилю, аксесуар допоможе здобути бажану індивідуальність.

Магазин вишуканих прикрас Bow Tie House ретельно відбирає тканини для своїх виробів, віддаючи перевагу матеріалам зі США, Англії, Франції та Італії, а також з ентузіазмом розробляє дизайн кожної моделі аксесуару. Власні аксесуари Bow Tie House випускає виробничо або їх створюють досвідчені майстри своєї справи.

Український бренд Bow Tie House займається пошивом краваток (галстуків) з таких тканин: поліестер, віскоза, атлас, штучний шовк, натуральний шовк, бавовна, шовковий жаккард, вовна. Пошив краватки (галстука) на замовлення можна здійснити в будь-якій кількості, від одного та більше, наприклад, партіями шиють спеціально для працівників розважальної сфери, обслуговуючого персоналу або на корпоративні свята. Ми створюємо для Вас не лише дизайнерські лінії аксесуарів, а й надаємо можливість замовити пошив будь-якого аксесуару за Вашим індивідуальним замовленням.

 

Пошив здійснюється за такими цінами:

  • Краватка (галстук) - 120 - 350 гривень;
  • Метелик (бабочка) самов'яз - 100 - 250 гривень;
  • Бабочка на застібці - 80 - 200 гривень.

*При пошиві атрибута з натурального шовку потрібно більше часу. Відносно точних термінів можна проконсультуватися у наших менеджерів.

Здійснюйте замовлення на пошив за нашими телефонами або висилайте запит на електронну пошту: [email protected]

 

Коментарі