Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Пост для наших леді: Захисні маски та краса

Пост для наших леді: Захисні маски та краса

Сучасні обставини змушують кожного носити маску, але навіть епідеміологічна ситуація не може стати причиною для того, щоб жінки не бажали виглядати привабливо. Як відомо, гарний зовнішній вигляд допомагає почувати себе впевнено. Але що ж робити, якщо захисна маска закриває половину обличчя? Ми пропонуємо вам кілька варіантів, як різноманітнити свій образ в масці.

  1. Акценти в макіяжі


    Давайте приділимо особливу увагу в макіяжі брів та очей:
     

    • Брови. Щодо брів, зараз модні широкі темні брівки, тому обов'язково слідкуйте за брівками і робіть їх корекцію, це можна робити і в домашніх умовах. Якщо грамотно і гарно скоригувати брівки, то вже зовнішній вигляд буде привабливий, а головне доглянутий. Крім того, не забувайте, що область під бровами можна підфарбувати хайлайтером або шимером, це дозволить виділити сам погляд.
    • Вії. До вій слід підійти також дуже уважно їх не варто перефарбовувати, тобто надмірно наносити туш, вони повинні виглядати пухнастими і не «злипленими». Так легко намальовані вії будуть виглядати витончено, скромно і природно. Якщо ви бажаєте зробити максимальний акцент на вії, то слід звернути увагу на популярні накладні вії на магнітах, їх можна закріпити в домашніх умовах без звернення в салони, що актуально під час карантину.
    • Повіки. Якщо підфарбувати брівки і вії, макіяж зазвичай виходить легким і ненапруженим, але якщо у вас стоїть мета зробити яскравий і виразний макіяж – ось настрій у вас такий сьогодні, то тут на допомогу прийдуть тіні і підводка. Експериментувати можна з яскравими тінями, різноманітними варіаціями стрілок (вузькими, тонкими або різнокольоровими). Яскравий макіяж не залишиться непоміченим навіть з маскою, а вам підніме настрій.
       

    • Модні іміджеві або сонцезахисні окуляри


      Актуальність в весняну погоду в сонцезахисних окулярах і обговорювати нема чого, тому якщо ви любите такий аксесуар, його легко можна одягнути в поєднанні з захисною маскою. При виборі окулярів слід звернути увагу на їх оригінальність, а саме:

      • тип оправи;
      • колір скла.


      Між іншим, іміджеві або сонцезахисні окуляри ви можете знайти у нас в каталозі. Там представлені різноманітні сучасні варіанти, які обов'язково порадують всіх модниць.
       

    • Капелюхи

      Стильний капелюх завжди легко підкреслить індивідуальність образу, при цьому він візьме на себе всю увагу. Так що якщо ви ще не купили такий аксесуар, то вам слід відвідати наш онлайн-каталог капелюхів, де ви знайдете чудові вироби для весни та літа.
       

Ще не купили захисну маску?


Нагадуємо, що в Bow Tie House продаються захисні маски багаторазові та одноразові. Багаторазові вироби виготовлені з бавовни, льону, неопрену, а одноразові – спандбонда. Маски є різних кольорів, так що ви можете вибрати виріб свого улюбленого кольору. Вони виготовлені акуратно, а головне практично, так у нас є маски за розмірами або з резинками, що мають регулюємий елемент, щоб маска щільно прилягала до обличчя. Крім того, вони розроблені так, щоб носити їх було зручно, не тиснули на вуха, обличчя, а також не натирали, всі шви акуратні та м'які.


Увага: представлені маски в каталозі Bow Tie House не є медичними і не захищають від вірусів.

Коментарі