Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Що подарувати чоловіку на Новий 2021 рік

Що подарувати чоловіку на Новий 2021 рік

Вибрати оригінальний новорічний подарунок – справа не з легких, а знайти відповідний презент для чоловіка удвічі складніше. Адже представники сильної статі переважно цінують практичність і користь. Так що подарувати чоловіку на Новий 2021 рік, щоб він залишився задоволеним?

 

Рік Бика – час справжніх джентльменів

 

Для чоловіків 2021 рік Бика обіцяє бути особливим. Після важкого 2020 року хочеться повного щастя, а особливо приємно розпочати новий рік з чогось корисного. Напередодні свята жінкам доводиться складати список, пригадуючи всі захоплення своїх коханих чоловіків. Але що робити, якщо нічого розумного не приходить на думку?

Саме час згадати, що рік Бика – це час сильних, впевнених у себе чоловіків. Астрологи кажуть, що він стане найбільш вдалим для серйозних підприємливих людей. Головне, налаштуватися на перемогу і робити все можливе для її досягнення. А створити потрібний настрій допоможуть відповідні атрибути, які й можуть стати ідеальним подарунком на Новий 2021 рік.

 

Що рекомендуємо подарувати

 

Новорічне святкування не відноситься до приводів, по яких прийнято дарувати дорогі подарунки, тому відповідний варіант знайдеться при будь-якому бюджеті. Кожен вибирає презент на міру своїх фінансів. У магазині Bow Tie House, наприклад, можна підібрати різні за вартістю брендові аксесуари:

  1. Краватка. Цей аксесуар завжди в моді, і, без сумніву, стане у пригоді сучасному бізнесмену в 2021 році. Вибір моделей дуже великий: стандартні, кросс-галстуки, шийні хустки, галстуки боло. Є навіть тематичні новорічні галстуки, які чоловік із задоволенням вдягне на честь найчарівнішого свята в році.
  2. Підтяжки. Це універсальний подарунок для чоловіків будь-якого віку та інтересів. Найбільше такий аксесуар підходить тим, хто у силу комплексії або особистих вподобань не носить ремінь, адже підтяжки його замінюють і ефектно доповнюють образ міського денді.
  3. Запонки. Оригінальний і статусний подарунок для чоловіка, який носить бізнес-костюми. Є навіть незвичайні варіанти, наприклад, для шанувальників Зоряних воєн, Месників, рок-музики тощо.
  4. Метелик. Це справжній атрибут джентльмена, який слідкує за своїм стилем. Можна подарувати бабочку-самов'яз або модель з вже готовим вузлом. Знайдеться відповідний варіант для будь-якого випадку та одягу.

Самостійно визначитися з подарунком буває дійсно складно. Особливо, якщо ви підбираєте презент для людини, у якої «вже все є». Але брендовий аксесуар, на наш погляд, буде універсальним варіантом. Це оригінальна, стильна і, головне, корисна річ. Тому можете сміливо використовувати ідеї з нашої статті.

Коментарі