Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина?

Що подарувати хлопцеві на День Святого Валентина?

День Святого Валентина - довгоочікуване свято для багатьох закоханих пар. Дівчатам зазвичай дарують квіти або солодощі, а ось вибрати подарунок на відповідь для чоловіка буває складно.

Подарунки на День закоханих бувають різними:

  • романтичними чи практичними;
  • корисними для роботи чи хобі;
  • брутальними чи милими;
  • солідними чи смішними.

Кохання має багато граней, тому кожен виражає свої почуття по-своєму. А в цій статті ми порадимо подарунки, які можна назвати універсальними. Такі стильні та приємні речі підійдуть для кожного. Це саме той випадок, коли треба відповісти на питання: "Що подарувати людині, у якої все є?"

 

Ідеї стильних подарунків

 

Коли ви закохані, День Святого Валентина стає особливим святом, і до нього потрібно готуватися заздалегідь. Перед тим як йти до магазину або починати переглядати сайти інтернет-магазинів, ознайомтеся з нашим невеликим списком ідей. Можливо, це допоможе вам прийняти рішення.

В цьому випадку ми орієнтуємося на стильних та творчих людей, які цінують якісні та елегантні речі:

  1. Краватка. Це універсальний аксесуар, який обов'язково стане в нагоді чоловіку. Можна вибрати лаконічну строгу модель або дозволити собі трохи веселощів. Головне, вибирайте таку краватку, в якій вам буде приємно бачити свого коханого.
  2. Метелик. Якщо замість краватки чоловік віддає перевагу метелику, такий подарунок також підійде. Цей стильний аксесуар надає власникові елегантності.
  3. Запонки. Це чисто чоловіча прикраса підходить справжнім джентльменам. При цьому можна вибрати оригінальні запонки залежно від захоплень вашого чоловіка, наприклад, з емблемою улюбленого супергероя, спортивної команди і т.д.
  4. Гаманець. Це практичний подарунок для справжнього заробітчанина. При цьому у продажу є оригінальні моделі, наприклад, з нетиповою фактурою або візерунком.
  5. Ланцюжок на шию. Хороший варіант, якщо ви хочете подарувати чоловіку дороге ювелірне прикраса. Каблучки і сережки зазвичай носять дівчата, а ланцюжок - більш універсальний варіант.
  6. Стильний браслет на руку. Багатьом чоловікам подобаються такі прикраси. Є чисто чоловічі широкі моделі з цікавими візерунками, наприклад, в скандинавському стилі.

Ці ідеї подарунків підходять тим, хто вже давно у відносинах або почав зустрічатися лише нещодавно. Подарувавши стильний аксесуар, ви обов'язково продемонструєте свою турботу та увагу.

 

Що не варто дарувати чоловіку на День Святого Валентина

 

Зазвичай День Святого Валентина наповнений м'якими іграшками, ніжними прикрасами, сердечками, квітами. Однак все це в основному подобається дівчатам. Тому ми не рекомендуємо дарувати подібні речі чоловікам. У кращому випадку відповіддю ви отримаєте примусову ввічливу посмішку.

Пам'ятайте, що вашій другій половинці також хочеться отримати свою частку уваги та турботи, щоб ви подумали про те, що йому дійсно може підійти.

Пам'ятайте, що чоловіки не менше, ніж дівчата чекають на зізнання та романтику. Просто їм підходять трохи інші подарунки, ніж жінкам. А багато дівчат можуть годинами вибирати довгоочікуваний презент, щоб потім зупинитися на традиційній листівці з плюшевим ведмедиком або чашкою з серцем. Звичайно, це також увага. Але чоловіки зазвичай чекають від своєї коханої чогось більшого. Адже саме дівчата відрізняються креативним підходом навіть до повсякденних речей та унікальною здатністю дивувати.

Коментарі