Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Що подарувати на день закоханих?

Що подарувати на день закоханих?

Зовсім скоро настане довгоочікуване свято всіх закоханих пар – День Святого Валентина. Тому саме час подумати, що подарувати своїй другій половині. Це прекрасна нагода показати свої почуття, порадувати кохану людину та зробити будні чарівними та романтичними.

Знайти ідеальний подарунок на 14 лютого насправді не так складно, як може здатися на перший погляд. Найдорожчий подарунок у вашої другої половини вже є – це ваше кохання. Все інше можна придумати, якщо подумати про характер та захоплення людини, яку ви збираєтеся вітати. А в цій статті ми підкажемо декілька простих та оригінальних ідей, які по кишені кожному.

 

Стилягам


Таким людям подобаються засоби, які допомагають підтримувати красу та молодість тіла. Декілька ідей подарунків універсальні для чоловіків та жінок:

  • дерев'яні гребінці;
  • живильні олії;
  • шампуні;
  • модні аксесуари.

Все це спеціально створено для того, щоб кожного дня виглядати прекрасно. Це виграшні варіанти. Якщо ваша друга половина багато часу присвячує своєму зовнішньому вигляду, подаруйте красиву краватку або метелика. Це одночасно оригінальна та універсальна ідея. Стильні моделі є як для чоловіків, так і для жінок.

 

Мандрівникам


Людині, яка багато часу проводить у дорозі, на першому місці важливий комфорт. Подбайте про свою другу половину та подаруйте:

  • подорожну подушку;
  • чохол для одягу або взуття;
  • обкладинку для паспорта або авіаквитків;
  • маску для сну.

Ці речі значно полегшать життя вашому мандрівнику, причому є багато варіантів з кумедним дизайном.

 

Любителям оригінального


Здається, таким людям складно знайти підходящий подарунок, але насправді нічого простіше немає. Головне правило – ваш подарунок має здивувати та запам'ятатися. Ось декілька ідей для натхнення:

  • булавки для комірця;
  • майка зі смішним малюнком;
  • плед з рукавами;
  • підтяжки;
  • шкарпетки з незвичайним малюнком.

Можете не сумніватися, отримати оригінальний подарунок від своєї другої половинки в таємниці мріє кожний.

 

Діяльним натурам


Таким людям більше подобаються не речі, а враження. Причому вам не обов'язково витрачати гроші на сертифікати або подарункові купони, які іноді коштують досить дорого. Подарувати можна свою увагу та турботу. Наприклад, почніть день з подачі кави в ліжко, а ввечері влаштуйте романтичну вечерю в затишній домашній обстановці.

А ще відмінним варіантом будуть «купони на бажання». Існує багато варіантів такого подарунка зі заздалегідь оговореними або «вільними» бажаннями. Можна навіть скласти свою «чекову книжку» з купонами, на яких описані дії, можливі до виконання.

 

Універсальні ідеї

 

Коли зовсім нічого не приходить в голову або занадто мало знаєте людину, з якою стосунки почалися тільки недавно, варто робити ставку на універсальні варіанти:

Це виграшні ідеї, тому майже немає ризику, що подарунок не підійде. Головне, подаруйте його з гарним побажанням та ніжністю, тоді ваша друга половина точно не вистоїть!

Коментарі