Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Шкарпетки, як яскравий та незвичайний аксесуар для нареченого

Шкарпетки, як яскравий та незвичайний аксесуар для нареченого

Весілля є такою подією, що кожна пара намагається продумати все до найдрібніших деталей, зробити його таким, як мріялося, більше того, всі пари хочуть виділятися і щоб саме їхнє весілля було найяскравішим і, головне, незвичайним. Ось уже 2019 рік, скільки весіль в ньому відбудеться і вже відбулося, складно уявити. А ми не хочемо запізнитися з тим, щоб порадити вам нереально класний і яскравий аксесуар для жениха і навіть гостей.

Отже, давайте подумка, що ж зазвичай потрібно для створення яскравого образу жениха, крім краватки або метелика, гарного костюма і черевиків? Відповідь дуже проста, яскраві і красиві шкарпетки, адже вони дуже модні, і образ з ними ніколи не залишиться без уваги. Ось вам два варіанти, як же неординарно обіграти такий атрибут на весіллі.

 

Варіант №1: Поєднуємо жіночі весільні туфлі з яскравими шкарпетками чоловіка

 

Як ми вже зазначили, більшість наречених намагається зробити своє весілля неординарним, неподібним до інших, тому часто пари обирають певний провідний колір весілля. Звичайно, будь-який образ, особливо весільний, складається з дрібниць, красивого одягу і аксесуарів. Завжди частіше дівчатка для своїх весільних образів обирають не тільки білі або бежеві туфлі, але й більш яскраві, такі як:

  • сині;
  • жовті;
  • червоні;
  • фіолетові, а також інші.

І це чудовий привід, щоб підібрати шкарпетки чоловіка під колір жіночих туфель. Таке поєднання може стати вишуканою деталлю всього образу жениха, а ще його чудово можна буде використати на весільній фотосесії. Варто зазначити, що яскраві шкарпетки можна легко віднести як до необхідного одягу для ніг, так і до аксесуару, причому, на сьогоднішній день дуже модному аксесуару для чоловіків.

 

Варіант №2: Одягаємо всіх чоловіків гостей у яскраві шкарпетки

 

Другим варіантом, який ми вам хочемо запропонувати, безумовно, де будуть фігурувати яскраві шкарпетки, це варіант, коли всі чоловіки на весіллі будуть одягнені в кольорові шкарпетки, це можна порівняти з тим, як подружки нареченої одягаються в однакові сукні. Шкарпетки можуть бути підібрані під тематику весілля або колір весілля, однозначно варто відзначити, що сьогодні вибір такого яскравого одягу для ніг дуже великий, заходьте в наш каталог і переконайтесь у цьому самі, у нас ви знайдете шкарпетки з різними малюнками:

  • яєчні;
  • квіти;
  • тварини;
  • фрукти та багато інших варіантів.

Перевагою такого варіанту, де всі гості будуть одягнуті в однакові яскраві шкарпетки або різні, полягає в тому, що це дозволить отримати гарні яскраві фотографії з весілля і, безумовно, підніме всім настрій.

Сподіваємось, що ця стаття для вас була цікавою і можливо ідеї з неї послужать чудовою ідеєю для вашого весілля. З повагою, ваш Bow Tie House!

Коментарі