Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Слава Соломка розповідає про те, як правильно вибрати краватку-метелика.

Слава Соломка розповідає про те, як правильно вибрати краватку-метелика.

Краватка-метелик - красивий та історично цікавий атрибут чоловічого гардеробу. Цей аксесуар незамінний для джентльменів і виглядає доречно майже всюди. Головне, вміти правильно вибрати галстук-бабочку, про що й піде мова в нашій статті.

 

У своїх порадах ми базуємося на керівництві відомого актора та телеведучого В'ячеслава Соломки. Безсумнівно, це найвідоміший носій метеликів в Україні, і він дійсно розуміється на них. В'ячеслав постійно використовує цей аксесуар у своїх образах, при цьому робить це неймовірно вміло. Це саме той чоловік, який може навчити, як потрібно вибирати краватку-метелика!

 

 

 

Свій метелик на кожний випадок

 

Чоловік, який носить краватку-метелик, стає елегантним і пройде будь-який дрес-код, навіть королівський прийом. Адже такий чудовий аксесуар кардинально змінює образ в кращу сторону. Але для цього бабочка обов'язково повинна відповідати костюму та заходу.

Власне кажучи, кожний випадок вимагає свого аксесуару. Особливо це стосується свят та світських вечорів.

У своєму відео на тему вибору галстука-бабочки В'ячеслав Соломко приводить приклади аксесуарів під різні випадки. Наприклад, Modern Standard Bow Tie - бабочка для ділових та дипломатичних зустрічей. З таким аксесуаром недоречно ходити на побачення, але якщо ви збираєтеся на прийом до посла або консула - вибір просто ідеальний.

А для неформальних вечірок цілком підійдуть оригінальні в'язані або дерев'яні вироби. Такі аксесуари відразу роблять з застібкою, тому їх навіть не потрібно вчитися зав'язувати.

 

Колір, матеріал та розміри - вибираємо правильно

 

Галстук-бабочка допомагає розставити в образі певні акценти, тому вона не повинна безлико зливатися з сорочкою. Колір аксесуара має бути світліше або темніше.

Матеріал теж має значення. Дешеві моделі шиють з поліестеру, а дорогі зазвичай роблять з мікрофібри, жакарда або шовку. Чим вище статус заходу, тим дорожчою має бути галстук-бабочка. Пам'ятайте, вам нікого не вдасться обдурити - дешеві аксесуари відразу помітні.

З розміром все набагато легше. Бабочки-самов'язи роблять майже завжди одного розміру - 37-44,5 см. Це універсальний аксесуар, який підійде для будь-якої шиї. А наперед зав'язані бабочки можна дуже просто регулювати за допомогою спеціальних повзунків, гачків або інших кріплень. Підігнати аксесуар під себе легко: він повинен сидіти щільно, але не сильно стискати горло. Потренуйтесь одягати галстук-бабочку, щоб знайти "золоту середину".

 

Найважливіше - пропорції

 

Стиль метелика, звичайно, має значення, але найважливіше - дотримуватися пропорцій. На цьому В'ячеслав Соломко, як знавець галстуків-бабочок, робить акцент. Важливо підбирати аксесуар з урахуванням:

  • розмірів обличчя;
  • довжини та об'єму шиї;
  • величини кадила.

Наприклад, людям з повним обличчям або короткою шиею найбільше підходить вид метеликів Standard Pointed Ends Butterfly з загостреними кутиками. Такий аксесуар візуально витягує пропорції, робить образ більш гармонійним. А невисоким чоловікам краще носити різновид, який називається Old Style Pointed Ends Butterfly. Це модель у старому стилі з загостреними кінцями - мініатюрний аксесуар, який не "краде" розміри шиї, візуально наближаючи тулуб до голови.

 

Підведемо підсумок

 

Комір сорочки, прикрашений ідеальним метеликом, робить образ акуратним, але не нудним. Чоловік виглядає діловим та елегантним, без банальної слащавості - взагалі, таким, яким і має бути джентльмен з відмінним смаком. Для цього важливо вибрати відповідну краватку-метелик, і ми сподіваємось, що поради з нашої статті вам допоможуть. Але не забувайте при цьому носити її з гордо піднятою головою!

Коментарі