Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Тінійди – тренд осені 2019

Тінійди – тренд осені 2019

Золота пора осінь. У ній все розфарбовується в найрізноманітніші кольори, ця пора року одягає природу в неймовірно красиві вбрання, а погода цією порою дарує теплі і холодні, сонячні і дощові дні. Оскільки сонце ще в цей час року, особливо на ранню осінь, радує своїм теплом і яскравими променями, то без такого потрібного аксесуару, як сонцезахисні окуляри не обійтися. Але, які вибрати сонцезахисні окуляри в сезоні осінь 2019? Якщо вам подобається слідувати модним трендам, то цієї осені вам не обійтися без тінійдів.

novyj_kollazh_ochki2

Круглі окуляри чудово підійдуть під різні стилі осіннього одягу, адже бувають різних видів, крім того такий аксесуар є унісекс, а значить їх можуть спокійно носити жінки і чоловіки. У цій статті ми вирішили зробити для вас невеликий огляд видів окулярів тінійдів, щоб ви вміло могли доповнювати ними свої осінні образи.

tishejdy_kollazh2

Трохи цікавого

 

Окуляри «teashades» з англійської перекладаються, як «чайні тіні». Часто ще їх називають просто круглі, «леннони» і навіть «окуляри кота Базиліо». Ці другорядні назви прикраси отримали неспроста, говорять, що круглі окуляри стали популярними саме завдяки Джону Леннону, відомому учаснику групи The Beatles, адже він часто з'являвся на публіці в таких окулярах, причому іноді вони мали безбарвні лінзи, а іноді темні або жовті. Ще одну другорядну назву прикраса отримала через відомий образ кота Базиліо в казці «Буратіно», де персонаж носить такий атрибут і його образ важко уявити без цього прикраси. Невеликою важливою відзначити, що у багатьох людей круглі окуляри асоціюються не тільки з Джоном Ленноном або образом кота Базиліо, але ще й з образами багатьох відомих особистостей і персонажів кінофільмів:

  • Стив Джобс;
  • килер Леон в кінофільмі «Леон»;
  • Гаррі Поттер та інші.

tishejdy_kollazh1

В цілому, про популярність такого прикраси можна говорити і говорити. Перейдемо ж до видів такого атрибута.

 

Види круглих окулярів

 

Кругла оправа досить популярний варіант, як для сонцезахисних, так і просто іміджевих окулярів, і це зовсім не новинка в світі моди. Такий варіант прикраси став відомий приблизно в XIX столітті, тоді атрибут ще не мав дужок і тримався на носі за допомогою спеціальної пружини, такі окуляри називали пенсе. Сьогодні ж сучасні окуляри мають дужки і розмахують своїм розмаїттям, так можна виділити наступні види тінійдів:

  • за кольором лінзи: дзеркальні, кольорові, прозорі, чорні;

novyj_kollazh_cvet_ochkov

  • за величиною скла: великі, середні, маленькі;

novyj_kollazh_razmer_ochkov

  • за дизайном: з камінням, зі стразами, з бусинками та не тільки.

novyj_kollazh_ochki

Також варто доповнити, що такий аксесуар буває з оправою або без, оправа може бути металева або пластмасова.


Як ви бачите, круглі окуляри дуже різноманітні в своєму дизайні, а отже, ними легко буде доповнити будь-який осінній образ, будь то стиль ретро, класика, гламур і будь-який інший, головне лише вибрати підходящий дизайн під образ. А зробити це можна в нашому каталозі окулярів.

Коментарі