Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Три види чоловічого взуття, яке можна носити з високими шкарпетками та без

Три види чоловічого взуття, яке можна носити з високими шкарпетками та без

Зараз у моді дуже популярний тренд "sockless" і водночас модно носити шкарпетки з яскравими візерунками та малюнками. Тому ми хочемо розповісти вам про три типи чоловічого взуття, яке можна спокійно носити з шкарпетками та без, і ви будете виглядати модно і бездоганно.
 

Манкі


Манкі - дуже популярне взуття серед чоловіків, воно прекрасно підходить під бізнес-костюм і облягаючі штани в італійському стилі, тобто короткі або завернуті до щиколоток. Існує думка, що манкі придумав сам священик, оскільки взуття має схожість застібок з взуттям монахів. Основна особливість такого чоловічого взуття - практичність, і вона полягає в тому, що черевики не мають шнурівки. Це взуття відрізняють двох видів, з одним ремінцем, їх ще називають сінг-манкі і з двома ремінцями, альтернативна назва дабл-манкі. Сінгл та дабл-манкі можна носити без шкарпеток, особливо якщо вони яскравих або світлих відтінків або виконані з замші, а ось під манкі зі шкіри краще надівати довгу шкарпетку, вона може бути підібрана в тон штанів або мати якісь незвичайні візерунки.

Лофери


Лофери, часто ще називають лоуфери, це ще одна модель черевиків, яка не має шнурівок і завдяки цьому дуже зручна для багатьох чоловіків. Це взуття легко переплутати з мокасинами, через їх подібність. Але лофери на відміну від мокасин, мають спереду невеликий ремінець, який може бути з ромбовидною прорізю (пенні-лофери) або з китицями. Пенні-лофери не просто отримали так свою назву, у 1950-х роках для самовираження американські студенти вставляли в проріз ремінця монету, у подальшому черевики і назвали пенні-лоуфери. Створення такої чудової моделі взуття приписують чоботарю з Норвегії - Нілсу Грегоріуссону Тверангеру. До речі, таке взуття як сліпери, яке, як правило, виконується з оксамиту або замші, є ще однією варіантом лоферів. Лофери з китицями краще завжди надівати з високими шкарпетками, а от сліпери можна одягнути на босу ногу, але не в поєднанні з бізнес-костюмом.

Дербі


Дербі є прекрасним варіантом взуття для офісного стилю та повсякденного. В Англії часто можна почути іншу назву таких черевиків, їх називають "блюхерс". Це пов'язано з легендою, яка гласить про те, що солдати з армії прусського маршала Блюхера, які брали участь у битві при Ватерлоо, були одягнуті в чоботи зі схованою шнурівкою. А головною характеристикою такого взуття є саме схована шнурівка, оскільки шнурки практично сховані під нашитими бічними частинами на взутті. Дербі бувають як з перфорацією і без, моделі з перфорацією називають броги або полуброги. Дербі варто носити з високими шкарпетками, як з малюнком, так і без, адже фактично це офіційний варіант черевиків. Але, якщо ви бажаєте одягнути таке взуття під більш вільний образ, то придивіться до варіанту Saddle Derby - це варіант такого взуття, яке має нашиту берцу - зовнішню верхню деталь іншого кольору, седл дербі чудово будуть поєднуватися з штанами чінос або з джинсами.

Коментарі