Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Увага, ми переїхали! Заходьте на красу

Увага, ми переїхали! Заходьте на красу

У місті Києві багато затишних вулиць та красивих місць, і ми підібрали для нашого бутіку чудове місце та просторе приміщення, де облаштували для вас "дім модних аксесуарів" поза часом Bow Tie House. Потрапляючи до нас, ви ніби переноситесь в інший світ, світ, де панують аксесуари. У нашому оновленому магазині ми намагалися відійти від старого дизайну, тому вирішили вас здивувати відважними темними тонах полиць і стін, розбавивши їх неординарними яскравими елементами, самими прикрасами та освітленням - лаконічними лампочками на проводах.
 

Наша нова адреса

 

Так що, ви готові перенестися разом з нами в подорож за покупкою стильного атрибуту до свого стилю? Тоді запрошуємо вас прийти до магазину Bow Tie House, який розташований на одній з центральних вулиць міста Києва: Ярославів Вал, 19. Знайти нас буде не складно, ми знаходимося недалеко від метро "Золоті ворота", а перше, що ви побачите - це наша мінімалістична та чарівна вітрина, яка ввечері манить своїми вогнями і неволі вимушує подумати, що це вітрина якогось магазину з "ночного міста-курорту" Лас-Вегас.

 

Трохи про вулицю, на якій ми знаходимося


Ярославів вал можна віднести до романтичних вулиць міста Києва з красивими будинками різних часів зі своєю історією. Так що по дорозі до нас або від нас радимо насолодитися різними будівлями та атмосферою Ярославового валу. Ця вулиця пронизана духом відомих особистостей, за історичними даними тут мешкало багато відомих людей: авіаконструктор Ігор Сікорський, барон, а також винороб Максим Штейнгель, лікар поетеси Лесі Українки - Теофіл Яновський, скрипаль Михайло Сікарда, актриса Марія Старицька, а ще тут читала свої власні вірші Анна Ахматова.

 

Що на вас чекає в Bow Tie House?


Ось так, шановні клієнти, як ви всі знаєте, що ми спеціалізуємося на прикрасах для чоловіків, жінок і дітей, а отже, в нашому бутіку на вас чекають дуже гарні, унікальні та модні аксесуари, без яких важко уявити класичний, прогулянковий або святковий образ:

А ще, безумовно, на вас чекає найпрекрасніша та привітна атмосфера.

 

Аксесуар, як чарівна паличка з лавки Олівандера або трохи магії в Bow Tie House


Мабуть багато хто дивився серію фільмів або читав романи про Гаррі Поттера. Отже, пам'ятаєте в лавці Олівандера, чарівна паличка сама вибирала господаря? Так ось, якщо раптом ви збентежитесь у виборі прикраси, будьте впевнені - "атрибут сам зверне на вас свою увагу" і ви відчуєте, що це саме та прикраса, про яку ви мріяли вже довгий час або вам її бракувало в своєму гардеробі.

Ну що, хочете потрапити в світ аксесуарів, де панує мода і магія? Тоді чекаємо на вас - в Bow Tie House за новою адресою.

Коментарі