Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Весільні аксесуари нареченого

Весільні аксесуари нареченого

На весіллі найбільше захоплених поглядів привертає наречена, але зовнішній вигляд нареченого теж важливий, і не варто забувати про аксесуари. Нехай це й невеличкі деталі, але вони ефектно доповнюють образ. Важливо, щоб аксесуари нареченого і нареченої гармонійно поєднувалися, тоді перед гостями з'явиться гармонійна пара в усіх відношеннях.

 

З чого почати

 

Спочатку варто визначитися з загальним стилем костюмів нареченого і нареченої, так званою "тематикою" весілля. Потім купують наряди, а вже потім до них підбирають додаткові прикраси:

Всі ці елементи варто вибирати уважно, тому ми детальніше зупинимося на цьому моменті у нашій статті.

 

Краватка або метелик?

 

Метелик виглядає більш вишукано порівняно з краваткою, але в цілому вибір між цими аксесуарами - це справа смаку і особливостей фігури. Одному більше до вподоби і підходять краватки, іншому - метелики. Важливо також враховувати особливості костюма. Так, з фраками традиційно носять метелики.

 

Краватка гарно підходить чоловікам середнього або невисокого зросту, так як аксесуар візуально робить власника вищим. Можна підібрати модель у відтінок костюма або зіграти на контрастах.

 

Метелик вдало підходить високим чоловікам з великим кадиком, але в цілому це універсальний аксесуар, який можна підібрати практично до будь-якої фігури. Прикрасу можна доповнювати жилеткою або широким весільним поясом.

 

При виборі краватки або метелика важливо, щоб аксесуари за кольором не зливалися з сорочкою і підходили до елементів вбрання нареченої.

 

Шийний платок

 

Іноді до екстравагантних весільних костюмів добирають шийні платки. Такий аксесуар особливо добре поєднується з жилетами. Але важливо вміло зав'язати і закріпити платок, щоб він аккуратно виглядав протягом усього дня. Аксесуар, аналогічно до краватки і метелика, часто підбирають до прикрас нареченої.

 

Бутоньєрка

 

Бутоньєрка відноситься до класичних весільних аксесуарів. Це прикраса виконується у вигляді окремого квітки або невеликої квіткової композиції. Бутоньєрку прикріплюють до лівого лацкана піджака або комірця. Прикраса символізує ніжні почуття нареченого до своєї обраної і зазвичай підходить стилем до букету нареченої.

 

Запонки для комірця і зажими для краватки

 

Ці елементи не можна віднести до обов'язкових у зображенні нареченого, але з їх допомогою можна добре підкреслити тонкий стиль та індивідуальність весільного вбрання. Крім того, зажим виконує практичну функцію: утримує краватку на місці, не дозволяючи їй зсуватися. З цим прикрасою наречений буде виглядати охайно та елегантно навіть після найбурхливіших танців.

 

Порада на останок

 

Якщо до вашого весільного плану входить стилізована фотосесія, не варто боятися експериментувати з аксесуарами. Тоді ваші перші сімейні фотографії стануть по-справжньому оригінальними. Постарайтеся заздалегідь обговорити деталі з весільним фотографом або стилістом, проконсультуйтесь щодо вибору аксесуарів для створення певного образу. Іноді вдачно виглядають навіть найнеочікуваніші рішення, наприклад, яскраві шкарпетки нареченого або мелетик з національним орнаментом. Головне, щоб все виглядало максимально гармонійно.

 

Для нареченого виглядати в день весілля не менш важливо, ніж для нареченої. Для чоловіків також існують аксесуари, які підкреслюють індивідуальність та роблять образ завершеним.

 

Для остаточного завершення образу чоловіка використовують краватки. Розглянемо його переваги. Він добре поєднується з класичним костюмом, робить його володаря вищим, підкреслює костюм, прекрасно гармонує з костюмами яскравих насичених кольорів.

 

Метелик використовується для більш респектабельних костюмів, таких як фрак або смокінг. Вона виглядає святково та витончено, ніж краватка, і робить її володаря гармонійним.

 

Для підкреслення індивідуальності все частіше стали використовуватися платки на шию. Вони підходять до екстравагантних костюмів, розстібнутого комірця і жилетки. Ескот (вид шийного платка, але більшого за розміром) зав'язується вузлом і закріплюється булавкою.

 

Такий платок запам'ятається всім присутнім, оскільки нареченому складніше виділитися з числа інших наречених, ніж нареченій. Платок зустрічається крайне рідко, хоча і набирає популярності, і, безумовно, виділить нареченого з числа тих, хто віддав перевагу краватці або метелику.

Коментарі