Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Вибираємо краватку для ділової зустрічі

 Вибираємо краватку для ділової зустрічі

Краватка – незамінний атрибут ділового костюма, оскільки вона підкреслює важливість зустрічі. Але як успішно підібрати її до іншого одягу, особливо, коли приймати рішення потрібно швидко? Адже крім вибору аксесуарів у ділових людей зазвичай і так багато клопотів, не хочеться витратити на це все ранок перед важливою зустріччю або поїздкою на роботу. В таких випадках рекомендуємо скористатися простими рекомендаціями з нашої статті.

Спочатку костюм і сорочка

Щоб створити образ успішного та делового людини, спочатку виберіть найбільш помітний предмет гардеробу – костюм. Традиційно на офіційні зустрічі одягаються в темних тонах. Костюм може бути чорним, темно-сірим, темно-синім і т. д. Але допускаються також бежеві, сірі, світло-коричневі варіанти.

Щоб створити образ успішного та ділового чоловіка, спочатку виберіть найбільш помітний предмет гардеробу - костюм. Традиційно на офіційні зустрічі одягаються в темних тонах. Костюм може бути чорним, темно-сірим, темно-синім і т. д. Але допускаються також бежеві, сірі, світло-коричневі варіанти.

Коли костюм підібраний, саме час знайти підходящу сорочку. Контрасти цілком доречні, але без надто яскравих викликаючих кольорів, адже ви підбираєте наряд для делового стилю. Зазвичай вибирають білу сорочку, але можливі й інші відтінки, наприклад, рожевий, бордовий, блакитний. Головне, щоб вона відрізнялася як мінімум на кілька тонів від піджака та штанів.

Закінчують підбір вибором краватки. Аксесуар повинен відрізнятися за кольором від сорочки і може бути в тон до костюму.

Дизайн

Класика делового стилю – однотонна строга краватка. Але якщо хочеться зробити образ більш цікавим, можна підібрати аксесуар з візерунком. Головне, щоб він не був занадто яскравим. Підійде:

  • невеликий горошок;
  • гармонійна смужка;
  • дрібна клітинка.

Але пам'ятайте, що однотипного візерунку у сорочки та краватки бути не повинно. Наприклад, якщо ви одягнули сорочку в смужку, краще вибрати однотонну краватку або з якимось іншим малюнком. А якщо ви вирішили одягнути на зустріч смугастий костюм, то сорочка повинна бути без малюнка. Але в такому випадку допускається краватка в смужку. Головне, щоб смуги мали різну ширину.

Матеріал

Найкраще рішення для статусної ділової зустрічі - вибрати елегантну шовкову краватку. Такий аксесуар підкреслює солідність і хороший смак власника. Забудьте про дешевий поліестер, якщо ви хочете успішно пройти співбесіду або укласти важливий діловий контракт. Щоб справити гарне враження, в свій образ варто вкладатися, адже зустрічають, як відомо, по одягу.

Ширина

Існує досить просте правило - чим ширші лацкани піджака, тим більше повинна бути ширина краватки. Тільки в такому випадку образ буде виглядати гармонійно. У традиційних моделях ширина приблизно 11-12 см.

Висновок

Краватка - важливий елемент костюма ділової людини. Цей аксесуар символізує статусність і виражає смак свого власника. Причому важливо, щоб він був підібраний правильно і підходив тематиці зустрічі.

Вибирати краватку варто з урахуванням трьох основних параметрів - гармонія з іншими елемент

краватка, ділова зустріч, вибір краватки

Коментарі