Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Як носити сорочку сьогодні

Як носити сорочку сьогодні

Освіта, бізнес, участь у політичному житті, спортивні ігри, сорочки, піджаки і брюки. Цей ряд слів, на перший погляд не пов'язаних між собою понять, об'єднується тільки одним - закритість цих занять і предметів для жіночої статі під час становлення та розвитку демократичного суспільства, що вирівнює у правах владу і народ, багатих і бідних, старих і молодих, чоловіків і жінок.

У 70-х роках 20 століття хвилею емансипації були внесені в нашу повсякденність, вже давно звичні для нас заняття: отримання освіти, водіння автомобіля, участь у виборах, а також різноманітні запозичення з чоловічого гардеробу. З великим успіхом ми використовуємо сьогодні такий класичний предмет гардеробу представників сильної статі, як сорочка. Як носити її сьогодні жінкам?

Традиційна бавовняна сорочка білого або пастельних відтінків безпрограшно буде виглядати як з прямими класичними брюками, так і з брючним костюмом. Сорочка з приталеним силуетом, пошита з віскози або шовку, послужить вам для створення більш креативного або жіночного образу. Комбінуйте її з спідницею-«міді» або спідницею-«олівець», також пасуватиме розкльошена спідниця-«максі». Для джинсів або вузьких темних брючок обирайте приталену сорочку яскравої відтінку (однотонну або з різнокольоровими принтами).

Дуже сучасно виглядає біла класична сорочка з шерстяними або шкіряними шортами. Не тільки в офісі, але і на вечірньому заході цей вигляд буде виглядати відповідно, якщо додати до нього правильно підібрані аксесуари (годинник, хустка, яскраві черевики).

 

Чудовий casual-look ви отримаєте, якщо поєднуєте брюки-банани кольору «хакі» або пісочного відтінка з сорочкою на один-два розміри більше, яка надіта на контрастний топ. Доповнити вигляд можна вузьким або широким ремінцем, причому ґудзики ви можете не застібати.

Сорочки, пошиті з клітинчастої тканини, з повним правом можуть вважатися класикою гардеробу. Їх слід носити з прямими класичними джинсами або джинсами-клош, навипуск або заправленими всередину.

Атласні, шовкові сорочки приталеного силуету, манжети яких можна прикрасити запонками, чудово поєднуються з діловим платтям-футляром або сарафаном, виконаним у фантазійному стилі. Правильно підбирайте відтінки в одязі: до темного і строгого плаття - бежева або лілова сорочка, до фактурної або клітинчастої тканини сукні - темна або біла сорочка.

Трохи про тенденції модних чоловічих сорочок. Залишилася в минулому добра традиція не знімати в громадському місці піджак, сьогодні сорочка вважається самодостатнім предметом гардеробу. Її можна носити з однією розстебнутою ґудзиком (ввечері можна розстебнути два), у випадку якщо ви не носите краватку або "метелика", вибір останніх з нашого часу просто величезний, що дозволяє носити цей, колись виключно вечірній, елемент одягу навіть в робочій обстановці. У іншому випадку правила носіння класичних сорочок для чоловіків залишаються тими ж, вони надягаються з вузькими або широкими і прямими брюками, класичними джинсами і костюмами.

Коментарі