Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Як підбирати краватку?

Як підбирати краватку?

Підбір краватки - досить обговорювана тема. Однак чомусь насамперед йде мова завжди про колірну гаму, про стилі та їх поєднання. Думаю, що у пошуках відповіді на поставлене питання ви вже прочитали десятки статей про те, наскільки важлива довжина та ширина краватки, наскільки важливий вузол, яким зав'язана краватка, а їх існує багато, як суттєвим фактором є поєднання кольору краватки з кольором костюма, форми краватки з формою комірця сорочки, тканина краватки зі стилем образу. Адже окрім універсальної інформації про краватки є ще й відмінні елементи вашого зовнішнього вигляду: колір шкіри, очей, волосся, форма стрижки, чи носите ви бороду, а може ви й зовсім - жінка, якій подобаються речі унісекс.

По-перше, вивчіть себе самого: які в принципі вам підходять відтінки, форми та стилі одягу. Це значно полегшить будь-який вибір за одягом і аксесуарами. Після цього визначтеся максимально точно з нарядом, до якого потрібно підібрати краватку, адже саме від нього ви в кінці кінців будете відштовхуватися. Не забувайте, що краватка - це аксесуар, а не основний елемент одягу, а отже, колір краватки не повинен бути скрізь у всьому образі (тобто одночасно зв'язуватися і з сорочкою, і з піджаком, і з взуттям, і з шкарпетками). Аксесуар взагалі завжди може забирати не більше 30 % кольору від всього образу. Іншими словами, краватці достатньо зв'язуватися з якимсь одним елементом, а то й взагалі бути самотнім у своєму кольорі, достатньо просто гармоніювати в ансамблі.

Наступний етап - це ознайомлення з модними тенденціями, трендовими відтінками. Відкривши одну-другу сторінку будь-якого модного видання ви будете мати уявлення про тенденції. І вуаля! Поєднайте їх з вище зазначеними питаннями - і вам навіть не знадобиться консультація експерта.

Обов'язково враховуйте параметри краватки відносно параметрів свого тіла: якщо ви - худорлявий чоловік або середньої комплекції, то віддавайте перевагу вузьким краваткам, вони візуально будуть підкреслювати вишуканий та елегантний силует, а якщо ви - великий, плотний за своєю комплекцією, то носіть широкі краватки, вони будуть візуально робити ваш силует стрункішим.

У виборі краватки велику роль відіграє і психологічний аспект. Якщо ви - стримана, спокійна особа, то вибирайте більш традиційні фактури та візерунки, а якщо ви - веселий, експресивний, то дозвольте проявитися цьому і в аксесуарах, вибирайте нетрадиційні варіанти, нестандартні кольори та тканини. 

Коментарі