Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Як підібрати краватку дитині?

Як підібрати краватку дитині?

Правильні комбінації речей привчають дитину хорошому смаку, навчають акуратності в одязі. Нехай в звичайний день юний непосидючий може виглядати, як йому заманеться, але на святкових і офіційних заходах хлопчикам прийнято носити костюми. Тоді строгі штани та піджак з голкою, звичайно, доповнює краватка, про вибір якої саме піде мова в нашій статті.

 

Дизайн

 

Вибір дитячих краваток сьогодні неймовірно великий. Але як не розгубитися серед такого різноманіття? Для початку рекомендуємо дотримуватися кілька простих порад від стилістів:

  • спочатку вибирайте костюм і сорочку, а потім аксесуари;
  • краватка повинна як мінімум на кілька тонів відрізнятися від сорочки;
  • в одному вбранні краще поєднувати подібні одне до одного малюнки, наприклад, тільки смужку (але малюнок сорочки та краватки не повинен повністю збігатися, інакше ці два елемента візуально зійдуться);
  • один з елементів вбрання повинен бути однотонним;
  • дрібний малюнок завжди виглядає більш елегантно, ніж великий, тому такий варіант вважається більш універсальним;
  • якщо штани відрізняються по кольору від піджака, то аксесуар підбирають по відтінку до нижньої частини костюма.

Також варто враховувати формат заходів, на яких дитина буде з'являтися в костюмі. На свято в теплому сімейному колі можна одягнути краватку з веселими прінтами, але такий аксесуар вряд чи підійде до шкільної форми або наряду для урочистого прийому.

 

Матеріали

 

Дитячі краватки зазвичай роблять з найбільш практичних матеріалів, оскільки дитина рідко стежить за охайністю своїх аксесуарів. Тканина повинна бути достатньо міцною і добре витримувати численні прання. Зазвичай батьки також не поспішають витрачати гроші на моделі з дорогих матеріалів, оскільки дитина все одно швидко росте і речі скоро доведеться змінювати. Тому оптимальний варіант - краватки з поліестеру або бавовни. Це зносостійкі і приємні на дотик вироби, які виглядають красиво і витримують усі "експерименти" юного непосиди.

 

Довжина і ширина

 

В класичному діловому костюмі краватка повинна досягати пояса штанів і виходити за нього приблизно на 1 см. Але у дитини аксесуар може бути трохи коротшим. Головне, щоб образ виглядав гармонійно.

Ширину краватки зазвичай підбирають з огляду на лацкани піджака. Чим ширший цей елемент костюма, тим більшою повинна бути ширина аксесуара.

 

На завершення

 

Багато хлопчиків носять краватки з раннього віку. Аксесуар прикрашає святковий костюм, який зазвичай одягають на сімейні свята, ранкові, шкільні заходи тощо. Це перший атрибут, який надає хлопчику схожість із дорослим чоловіком, тому його вибір особливо важливий.

 

Найлегше купити дитині відразу кілька модних краваток під різні костюми. При цьому не забудьте враховувати привід, за яким хлопчик може носити такий аксесуар. Одні моделі більше підходять для неформальних сімейних свят, а інші створюють належне відчуття охайності і серйозності на офіційних заходах.

Коментарі
Рекомендовані товари