Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Як вибрати краватку

Як вибрати краватку

Краватка - це не просто смуга тканини, з якою ви боретеся, щоб акуратно зав'язати вузол під комірцем. Краватка - це аксесуар, який треба вміти правильно підібрати. Кожен стиль щось говорить про власника і його образ життя. Вибрати краватку, яка максимально відповідає вашому стилю, досить складно.
 
Якщо вибрати класичну краватку, наприклад, до офісу, то вона може видатися сумною. Тут краще вибирати краватку темних нейтральних кольорів, з малим малюнком, як, наприклад, ту краватку, яку любить актор і продюсер Марк Волберг.
 
Але не варто забувати, якщо на краватці нанесений малюнок, то варто її носити з однотонною сорочкою. І навпаки, якщо ваша сорочка має малюнок, спробуйте підібрати до неї однотонну краватку. А якщо сорочка в смугасту розцвітку, підберіть до неї таку ж краватку.

 

Не буде виглядати офіційною краватка з великим малюнком, пам'ятайте про це, готуючись до ділової зустрічі. Також намагайтеся не дуже експериментувати з кольорами краваток: так до темної сорочки можна одягнути більш світлу краватку. А до світлої сорочки - темну краватку, але при цьому вона повинна бути в тон до костюму.
Коментарі