Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Як обрати та оригінально подарувати краватку чоловікові.

Як обрати та оригінально подарувати краватку чоловікові.

Краватка – елегантна деталь чоловічого гардеробу, а при деяких видів діяльності це також обов'язковий елемент дрес-коду. Традиція прикрашати шию таким аксесуаром відома з давніх часів. І сьогодні галстук залишається у моді, тому він стане чудовим подарунком для будь-якого чоловіка.

 

Значення краватки як подарунка

 

Вважається, що такий подарунок вручають тільки коханим і найближчим чоловікам. Колись у народі навіть казали, що дівчина, яка дарує такий аксесуар, символічно хоче "прив'язати" до себе коханого або як мінімум притягнути його увагу. А от колегам і малознайомим людям краще замість галстука дарувати затискачі для краваток або запонки.

Проте, ви можете не звертати увагу на народні переконання. Головне - правильно підібрати аксесуар для чоловіка, і тоді він безумовно оцінить такий елегантний і стильний подарунок.

 

Як вибрати стильну краватку в подарунок

 

В першу чергу при виборі краватки слід звертати увагу на його ширину. Залежно від комплекції майбутнього власника обирається аксесуар з урахуванням таких параметрів:

  • повному і крупному чоловікові – широкий галстук;
  • стройкому – середньої ширини або вузький.

Крім того, прикраса має підходити за довжиною. Широка крайка має діставатися до пряжки ременя.

Щодо дизайну, рекомендуємо виходити з образу і костюмів чоловіка. Аксесуар має відрізнятися принаймні на 1-2 тони від піджака. Крім того, важливо враховувати колір сорочки. Галстук має бути темнішим, але якщо чоловік зазвичай носить темні сорочки, аксесуар може бути білим або яскравим. Особливо гармонійно, якщо він поєднується зі забарвленням очей. Це ваш знак уваги та симпатії до чоловіка.

Для ділового образу підходять стримані однотонні моделі. Найлегше їх підібрати під колір сорочки або піджака. А якщо вашому чоловікові властивий більш прикольний і яскравий стиль, купуйте аксесуар з оригінальним принтом або узором. З таким галстуком можна ходити на вечірки або навіть у офіс, якщо дозволяє дрес-код.

 

Як оригінально подарувати краватку чоловікові?

 

Пам'ятаєте, який оригінальний підхід продемонструвала героїня Джулії Робертс у легендарному фільмі "Красуня"? Звичайно, будь-який чоловік буде повністю задоволений таким врученням подарунка. Такий романтичний жест чудово підійде, якщо ви даруєте галстук на День святого Валентина, річницю відносин або в будь-який інший романтичний вечір. А для більш традиційних свят можна розглянути інші варіанти, наприклад, замовити оригінальну подарункову упаковку.

Якщо святкування має якусь тематику, наприклад, Новий рік або Різдво, можна обрати оформлення, яке їй відповідає. Для багатьох чоловіків це зовсім не маленька деталь, а важливий знак уваги. Адже ви не просто купили галстук, а приклали зусилля до оформлення, проявили піклування і художній смак.

 

Ідеальна упаковка для такого аксесуара - невелика коробочка прямокутної форми. Якщо вона оформлена в стилі свята, просто чудово. Але якщо упаковка більш лаконічна і універсальна, нічого страшного. Її можна додатково помістити в гарний подарунковий пакет або обгорнути упаковочним папером зі стильним бантом.

До речі, галстук відноситься до тих подарунків, які в коробці зазвичай дарують без упаковочного матеріалу всередині. Тобто вам не обов'язково обгортати його синтетичною стружкою або нарізаною папером. Аксесуар просто закручується кільцем, починаючи з вузького кінця, і кладеться в коробку.

А якщо хочете додатково доповнити подарунок, покладіть в упаковку запонки або затискач у підходящому стилі. Це практичні та оригінальні прикраси, які відповідають образу сучасного ділового чоловіка.

Коментарі