Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Який подарунок оцінить чоловік у день закоханих? Знає Bow Tie House!

Який подарунок оцінить чоловік у день закоханих? Знає Bow Tie House!

Ми займаємося тим, що представляємо можливість придбати красиві, статусні та стильні украшення для чоловіків і кому, як не нам знати, що бажають отримати чоловіки на такий чудовий свято, як День закоханих. Тому ми склали невеликий список речей, які стануть відмінним варіантом подарунка на 14 лютого для чоловіка. І звичайно ж, поспішаємо поділитися ним з вами, щоб ви могли порадувати своїх улюблених чоловіків.
 

Краватка


Дівчата, які бажають подарувати чоловікові щось справді чоловіче, та шукають щось з нотками класики, оскільки вона постійна і ніколи не виходить з моди, радимо звернути всю свою увагу на краватки. Нагадаємо, що з часів появи такого украшення на шию, його носили виключно чоловіки, більше того, такий елемент був символом високого статусу. Зараз краватки і зовсім не в моді, адже це класика чоловічого украшення. У нашому каталозі ви знайдете краватки під будь-які запити. Ви можете вибирати краватки за:

  • кольором;
  • матеріалом;
  • шириною;
  • ціною.

Ми рекомендуємо для подарунка на День Святого Валентина особливу увагу звернути на краватки червоного кольору та приближені відтінки до цього кольору. На День Святого Валентина червоний колір дуже популярний, адже він дихає романтикою, пристрастю і нагадує про вогонь.

Метелик-краватка


Шукаєте вишуканий подарунок? Тоді ми рекомендуємо звернути увагу на такий атрибут на шию, як метелики-краватки. Цей аксесуар на сьогоднішній день дуже популярний, адже ним чоловіки легко доповнюють як торжествений образ, так і кежуал. Але, незважаючи на універсальність такого украшення в сучасній моді, бабочки завжди по-справжньому будуть вважатися екстравагантною та претензійною прикрасою. У нашому каталозі бабочок на шию ви знайдете різні варіанти такої прикраси, можливо, вам сподобаються бабочки з натурального шовку або бавовни, бархату або деніма. Для тих, хто шукає вже щось більш неординарне, тим варто розглянути бабочки з дерева або металу. Різноманіття бабочок не закінчується на матеріалах, з яких вони виготовлені, адже такий атрибут може ще мати різні форми банта:

  • закруглену;
  • квадратну;
  • гострую.
  • Яскраві шкарпетки


    Шкарпетки зараз зовсім не просто одяг для ніг, і чоловіки, які стежать за змінюючимися тенденціями у моді, про це точно знають. Шкарпетки вже можна зважено вважати повноцінним чоловічим аксесуаром, їх не приховують під штанами навіть у класичних образах, їх впевнено демонструють. Яскраві шкарпетки є відмінним подарунком на День Святого Валентина, до того ж їх малюнки настільки різноманітні, що легко їх можна вибрати спеціально під тематику свята, наприклад, шкарпетки з сердечками прекрасно підійдуть в якості презента на 14 лютого.

    Гаманець


    Цінуєте зручність і практичність в подарунках? Тоді вашої уваги заслуговують якісні гаманці з натуральної шкіри. Вони виглядають дорого і гарно, і що не кажіть, такі предмети цінуються чоловіками. Гаманець часто потребує заміни, оскільки такий практичний аксесуар активно використовується щодня. Виходячи з того, що гаманець, незважаючи на свою необхідність і практичність, є аксесуаром, його зовнішній вигляд дуже важливий. Звичайно, ми маємо можливість вам запропонувати шкіряні гаманці для чоловіків у каталозі Bow Tie House.

    Набір аксесуарів


    Готові фантазувати та творити з Bow Tie House? Тоді пропонуємо скласти для вашого чоловіка набір. Він може складатися з будь-яких аксесуарів з нашого каталогу, наприклад:

    Упакувати красиво та скласти варіант набору під ваші вимоги і бюджет допоможуть наші менеджери.

    На завершення статті відзначимо, що обираючи подарунок для чоловіка на 14 лютого, враховуйте його переваги, інтереси та потреби, так ви обов'язково зможете обрати сюрприз, який приємно здивує другу половинку.

Коментарі