Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

За якими аспектами варто обирати краватку-метелика?

За якими аспектами варто обирати краватку-метелика?

Краватка у вигляді метелика пройшла багато змін в історії щодо свого зовнішнього вигляду. Вперше така прикраса з'явилася в часи прусських воєн на хорватських найманих солдатах, тоді цей атрибут представляв собою довгий шмат тканини, який в'язали навколо шиї, щоб скріпити комір сорочки. Сьогодні ж різновидів і варіантів такої краватки існує чимало, а справжні джентльмени і чоловіки, які бажають бути завжди в курсі модних тенденцій - обов'язково повинні вміти вибрати найбільш підходящий краватку-метелик під свій образ. Тому ми вирішили виділити для вас найважливіші аспекти, на які варто звернути свою увагу при покупці метелика на шию.

 

Матеріал краватки-метелика


Матеріал заслуговує не малої уваги, адже від нього залежить для якого стилю одягу найвдаліше підійде аксесуар, в яку пору року краще його носити і до якого заходу доречно одягнути атрибут. У виготовленні метеликів використовуються різні типи тканин, які надають прикрасі особливого характеру, це може бути: бархат, денім, льон, бавовна, натуральний шовк, габардин і інші. Класичними і найбільш нарядними вважаються краватки-метелики, пошиті з бархату і натурального шовку, оскільки вони виглядають розкішно, а головне вигідно поєднуються з офіційним костюмом чоловіка. Метелики з льону, габардина або бавовни чудово підійдуть в якості прикраси на кожен день, оскільки вони невибагливі в носінні і відмінно тримають форму банта. Щодо джинсової краватки-метелика, то це завжди виграшне рішення для прогулянкового образу чоловіка.

Метелик на шию може бути виготовлений ще з менш традиційних матеріалів:

Така інтерпретація прикраси може стати особливою деталлю будь-якого образу, незалежно від того, який стиль в одязі віддає перевагу чоловік. До речі, у нашому каталозі є пропозиції з таких неординарних матеріалів, особливо рекомендуємо додати в свій гардероб краватку-метелик зі шкіри і деревини, це трендові аксесуари 2018 року.

 

Форма прикраси


Дизайн метелика на шию в багатьох відношеннях залежить від її форми, а вона буває досить різноманітна, навіть існує певна класифікація такого атрибута. Щоб ви максимально розуміли, про що піде мова, пропонуємо ознайомитися зі структурою метелика на фото.

                                                                          

Ось вони, за формою метелики бувають:

  1. Butterfly – цей вид метелика є класикою і нагадує своєю формою крила метелика, виріб має облямовану вузьку талію і крила з шириною приблизно 6 см.
  2. Large Butterfly – за формою атрибут ідентичний першому виду – Butterfly, але все ж не дарма в назві метелика використовується слово «велика», прикраса просто має більшу ширину крил, а саме від 8 см.
  3. Modified Butterfly – цей метелик має широку талію, за рахунок якої на самому банті утворюються складки. Зазначимо, що саме такого виду аксесуар був улюбленим прикрасом Вінстона Черчилля.
  4. Batwing – цю форму краватки-метелика відносять також до класичного стилю, хоча вона виглядає досить неординарно, так як практично не має стиснутої талії, а за видом схожа на симетричний прямокутник. Такий аксесуар можна назвати візитною карткою Лінкольна.
  5. Batwing-Diamond Point – метелик за видом схожий з брильянтом, оскільки його кінці банта нагадують загострену форму граней брильянтового каменю, що надає йому особливого шарму.

Кріплення метелика


На сьогоднішній день, розрізняють краватки-метелики з застібкою, яка може мати регулюємий механізм, класичні самов'язи, а також кріплячись на комір за допомогою магнітів (винятково метелики з дерева). Класичні самов'язи вимагають певних навичок зав'язування банта, вони вважаються офіційними і святковими. Атрибути на застібці мають вже фіксований бант, тому вони є вдалим аксесуаром на кожен день, оскільки прикрасу не потрібно зав'язувати. До речі, метелики на застібках бувають дорослі та дитячі, не варто піддаватися міфам, що тільки дитячий атрибут може мати застібаючийся елемент.

Якщо підсумувати вищезазначене, то стає зрозуміло, що при виборі краватки-метелика дуже важливо орієнтуватися на матеріал аксесуара, форму і кріплення. Завдяки цим трьом аспектам ви зможете вибрати зручний вам метелик на певну подію в житті, будь то свято чи романтичний вечір. До всього цього варто ще додати, що вибираючи метелик, потрібно ще керуватися його кольором, малюнком і рисунками, які на ньому зображені. Чому? Про це ви можете дізнатися в нашій наступній статті.

Коментарі