Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Значення кольору краватки або про що говорить колір краватки

Значення кольору краватки або про що говорить колір краватки

 Краватка (галстук) - від німецького слова «Halstuch» - хустка на шию, або просто на просто - полосочка тканини, зав'язана навколо шиї. Багато років тому, із збільшенням популярності краватки, цьому аксесуару стали надавати настільки серйозне значення, що деякі кавалери радилися з астрологами, якого кольору краватку вдягти, щоб він сьогодні приніс удачу або перемогу в якому не будь справі.

Сучасні чоловіки знають, що для будь-якого заходу повинне бути безліч різних краваток і що при виборі краватки потрібно зробити акцент на його колір.

У нашій статті розказано яку краватку потрібно вибрати на роботу або побачення, і взагалі, що означає колір краватки, який сьогодні надів ваш улюблений.

Збираючись на роботу краще відмовитися від яскравих краваток і веселих кольорів. Тут доречний краватка темних кольорів з невеликим малюнком, не особливо привертає увагу, але все ж більшість залежить від того, яка у вас професія і ким ви працюєте. Не варто експериментувати надягаючи під картатий костюм краватка в строкатий квіточку або зелений горошок. Так само очевидно, що темна краватка будуть виграшно виглядатиме під світлу сорочку.

Але вибір краватки це одне, а от знати, що означає колір, і навіть дізнатися більше про володаря модного аксесуара, це вершина розуміння модного аксесуара.

Но выбор галстука это одно, а вот знать, что означает цвет, и даже узнать больше об обладателе модного аксессуара, это вершина понимания модного аксессуара.

Значення білого галстука - вибирає переважно людина не простий, швидше за все, егоїстичний або самозакоханий. Чоловік часто зображає з себе недоступного, занадто хорошого, чистого, охайного. Його якість - педантичність у всьому, але не завжди. Варто звернути увагу на краватку білого кольору, це сигнал до того, що чоловік зациклений тільки на собі. Однак у той же час не варто забувати про те, що білий - це колір невинності і чистоти.

Значення жовтої краватки - вибирають чоловіки як правило з авторитарним стилем управління. Також жовтий колір говорить про відкритість до оточуючих, любові до дітей і дуже позитивному ставленні до життя. Перед Вами оптиміст і людина володіє почуттям гумору, тому з ним не засумуєш. Життя таких людей сповнена незабутніх яскравих миттєвостей, вони розумні і дуже чутливі, сполучають в собі терпіння і наполегливість. Пристрасть до жовтого кольору говорить про любов до деталей; людина, яка любить жовтий колір, зазвичай відкритий. Жовтий - це колір світла, тому володар жовтого краватки зазвичай підсвідомо хоче висловити своє оптимістичне світогляд і позитивний настрій. Він радий поділитися з людьми сонячною енергією, яку дає жовтий колір.

Значення помаранчевої краватки - вибирають чоловіки дуже активні. Вони рухливі, енергійні і не позбавлені почуття гумору. Вони відкриті і обожнюють посміятися. Оранжевий колір - прекрасний супутник приємних бесід. Такі чоловіки хороші працівники, адже в цих людях немов вирує потік нових і креативних ідей. Чоловіки, в помаранчевих краватках, сподіваються, що цей колір підтримає їх своєю вируючої енергією. Володарі помаранчевих краваток сповнені ентузіазму, завжди готові відстоювати свою точку зору, доводити, що займаються потрібним і правильним справою.

Значення червоної краватки - вибирають чоловіки не сповнені енергії, ентузіазму і прагнення до влади, що характеризує його сильні якості: цілеспрямованість, наполегливість, упертість. Такі чоловіки люблять порядок у всьому. Ділова хватка чоловіки «все краще мені, і я всіх розумніше» - це про нього. Однак червоний може свідчити і про прагнення до безжальної влади, про впертості. Зазвичай червоні краватки бувають улюблені людьми, які завжди готові прийти на допомогу, підтримати когось. Якщо ви власник червоного галстука, це може означати, що ви природжений лідер, хочете висловити свою пристрасть або пристрасне ставлення до своєї справи або хобі. Зазвичай в червоних краватках ходять ті чоловіки, які люблять дію і терпіти не можуть визнавати у своїх помилок. Червоний колір також свідчить про високу сексу-альності. Володарів яскраво-червоних краваток часто переповнюють емоції, що заважають справі. А ось ті, хто з усіх відтінків червоного вибирає самий темний, зазвичай мають складний характер, люблять у всьому порядок і не терплять заперечень.

Значення бордової краватки - воліють делікатні серйозні люди. Але якщо в роботі володар бордового краватки буде вимогливим, то в любові він навпаки буде невірним чоловіком. Палка любов не для нього, швидше бурхливий і дуже красивий роман, який вміють крутити справжні ловеласи, навіть якщо йому за шістдесят. Бордовий колір воліють добрі люди. Володар бордового краватки зовні стриманий, пристрасна, гаряча любов - це для нього, і не варто забувати, що, по суті, бордовий - це той же червоний тільки темніше, а значить, власник бордового краватки вельми сексуальний. Більш того, носіння краватки кольору хорошого червоного вина свідчить про те, що його володар хоче заявити про свою сексуальність, відкрито продемонструвати її. Звичайно, він міг би зробити це іншими засобами, та тільки природжена делікатність його зупиняє.

Значення зеленої краватки - спокійний, доброзичливий чоловік готовий завжди примчав на допомогу, дати вірну пораду, або похвалити за гарну роботу. Любить тишу і спокій. Природа, і вихідні на одинці зі своєю другою половинкою, найкращий відпочинок для нього. Володар зеленого галстука вміє швидко створити навколо себе розташовує атмосферу, він відкритий для спілкування. Він повний гармонії, впевнений в собі, але при цьому вельми до себе вимогливий. Чоловіки, що віддають перевагу краватки зеленого кольору, як правило дуже консервативні і поважають традиції. Вони неагресивні, доброзичливі, цінують друзів і партнерів. Найчастіше дуже цінують і оберігають природу і тварин.

Значення блакитної краватки - як правило успішний, енергійні і високоінтелектуальний чоловік. У людях цінує чесність, прямолінійність і порядність. Перевагу блакитного кольору може говорити про внутрішній спокій, мовчазності і - іноді - самоті. Нерідко з офісних працівників виходять хороші начальники або директора. Любителям блакитних краваток чужа агресія, вони цінують в людях чесність і справедливість, обожнюють дітей. Для них важливе визнання оточуючих, вони обожнюють подорожувати. Найчастіше власники блакитних краваток - люди артистичні, розрахунок і планування їм даються насилу, але не завжди.

Значення коричневої краватки - серйозний, відповідальний, надійний чоловік. Грамотний працівник і вірний друг. Його якості: чесність, серйозність, самовпевненість. У коричневих краватках ходять чоловіки, які багато працюють, піклуються про свою сім'ю, друзів. Це люди практичні, вони не люблять кидати слів на вітер. Якщо перед вами чоловік у коричневому краватці - знайте: ця людина самовпевнений, його непросто в чомусь переконати, особливо якщо ви не можете підкріпити свої слова фактами. Він знає, як добиватися цілей легко і швидко.

Значення чорної краватки - вибирають впливові, і вельми консервативні чоловіки за винятком солдатиків, учнів і студентів які змушені носити чорну краватку. Володар чорного краватки рідко проявляє на людях емоції, його усмішка, це рідкість. Амплуа - владність і серйозність. Це також колір закритості, і огорожі себе від оточуючого суспільства. У нашому суспільстві чорний колір зазвичай говорить про щось сумне - про біль, смерті. Іноді чоловіки вибирають чорні краватки для того, щоб висловити свій протест суспільству. Власник чорного краватки не хоче привертати до себе увагу. Часто чорні краватки носять люди поважні та консервативні, а також політики, які хочуть продемонструвати свій авторитет і владу, священнослужителі. Традиційно чорний вважається кольором таємниць, однак чорна краватка говорить і про пристрасть до сексу та еротики.

Значення бірюзової краватки - краватки бірюзового кольору дуже витончені їх віддають перевагу люди веселі, оптимістичні, легкі на підйом, любителі розваг. Чоловіки дуже товариські, мають багато друзів, вони не проти завести роман з гарненькою секретаркою, люблять дарувати і приймати подарунки. Бірюзовий колір краватки настільки розташовує до себе, що оточують можуть з ніг збитися, лише б чимось допомогти власникові бірюзового краватки. При цьому власники бірюзових краваток зазвичай тверезо мислять і не піддаються почуттям. Людина в бірюзовому краватці здається молодшим і справляє на оточуючих добре враження.
 

Коментарі