Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Значення кольору краватки або що означає колір краватки

Значення кольору краватки або що означає колір краватки

Краватка - від німецького слова «Halstuch» - хустка на шию, або просто — смужечка тканини, зав'язана навколо шиї. Багато років тому, зі зростанням популярності краватки, цьому аксесуару стали придавати настільки серйозне значення, що деякі кавалери консультувались з астрологами, який колір краватки надіти, щоб вона принесла щастя чи перемогу в якійсь справі.


Сучасні чоловіки знають, що для будь-якої події повинно бути безліч різних краваток і при виборі краватки потрібно звернути увагу на її колір.

У нашій статті розповідається, яку краватку потрібно обрати на роботу або на побачення, і взагалі, що означає колір краватки, яку сьогодні надів ваш улюблений.

Готуючись на роботу, краще відмовитися від яскравих краваток і веселих візерунків. Тут відповідний краватка темних кольорів з невеликим малюнком, який не занадто привертає увагу, але все ж більшість залежить від вашої професії і того, ким ви працюєте. Не варто експериментувати, надягаючи під клітинний костюм краватку в горох або зелений візерунок. Так само очевидно, що темна краватка буде вигідно виглядати під світлу сорочку.

Але вибір краватки це одне, а ось знати, що означає колір, і навіть дізнатися більше про власника модного аксесуара, це вершина розуміння модного додатку.

Значення білої краватки – обирає переважно людина не проста, скоріше за все, егоїстична або самовлюблена. Чоловік часто уявляє себе недосяжним, занадто хорошим, чистим, охайним. Його якість - педантичність у всьому, але не завжди. Варто звернути увагу на краватку білого кольору, це сигнал до того, що чоловік зациклений лише на собі. Однак водночас не варто забувати про те, що білий - це колір невинності і чистоти.

Значення жовтої краватки – обирають чоловіки, як правило, з авторитарним стилем управління. Також жовтий колір говорить про відкритість до оточуючих, любов до дітей і дуже позитивне ставлення до життя. Перед вами оптиміст і людина, що володіє почуттям гумору, тому з нею не заскучаєте. Життя таких людей повне незабутніх яскравих моментів, вони розумні і дуже чутливі, поєднують у собі терплячість і настійливість. Пристрасть до жовтого кольору говорить про любов до деталей; людина, яка любить жовтий колір, зазвичай є відкритою. Жовтий - це колір світла, тому власник жовтої краватки зазвичай підсвідомо хоче виразити своє оптимістичне світогляд і позитивний настрій. Він радий поділитися з людьми сонячною енергією, яку дає жовтий колір.

Значення помаранчевої краватки – обирають чоловіки дуже активні. Вони рухливі, енергійні і не позбавлені почуття гумору. Вони відкриті і обожнюють посміятися. Помаранчевий колір - прекрасний супутник приємних розмов. Такі чоловіки хороші працівники, адже в цих людей ніби бурлить потік нових та креативних ідей. Чоловіки, у помаранчевих краватках, сподіваються, що цей колір підтримає їх своєю бурхливою енергією. Володарі помаранчевих краваток повні ентузіазму, завжди готові захищати свою точку зору, доводити, що займаються потрібним та правильним ділом.

Значення червоної краватки – обирають чоловіки, що наповнені енергією, ентузіазмом та прагненням до влади, що характеризує його сильні якості: цілеспрямованість, напористість, упертість. Такі чоловіки люблять порядок у всьому. Діловий хист чоловіка «все найкраще мені, і я всіх розумніше» - це про нього. Однак червоний може свідчити і про прагнення до безжалісної влади, про упертість.  Зазвичай червоні краватки є улюбленими серед людей, які завжди готові прийти на допомогу, підтримати когось. Якщо ви власник червоної краватки, це може означати, що ви народжений лідер, хочете виразити свою пристрасть або страстне ставлення до своєї справи чи хобі. Зазвичай в червених краватках ходять ті чоловіки, які люблять дію і не терплять визнання своїх помилок. Червоний колір також свідчить про високу сексуальність. Володарі яскраво-червоних краваток часто переповнені емоціями, що заважає ділу. А от ті, хто з усіх відтінків червоного обирає найтемніший, зазвичай мають складний характер, люблять в порядку у всьому і не терплять зауважень.

Значення бордової краватки – віддають перевагу делікатні серйозні люди. Але якщо в роботі володар бордової краватки буде вимогливим, то в коханні він, навпаки, буде невірним чоловіком. Палке кохання не для нього, скоріше бурхливий і дуже красивий роман, який вміють крутити справжні ловеласи, навіть якщо йому за шістдесят. Бордовий колір віддають добрі люди. Володар бордової краватки зовні збережений, палке, гаряче кохання - це для нього, і не варто забувати, що, по суті, бордовий - це той самий червоний тільки темніше, а отже, власник бордової краватки досить сексуальний. Більше того, носіння краватки кольору хорошого червоного вина свідчить про те, що його володар хоче заявити про свою сексуальність, відкрито продемонструвати її. Звісно, він міг би зробити це іншими засобами, але природжена делікатність його зупиняє.

Значення зеленого галстука – спокійна, доброзичлива людина завжди готова прийти на допомогу, дати правильний пораду або похвалити за гарну роботу. Любить тишу і спокій. Природа та вихідні разом із своєю другою половинкою - найкращий відпочинок для нього. Володар зеленого галстука вміє швидко створити навколо себе сприятливу атмосферу, він відкритий для спілкування. Він повний гармонії, впевнений у собі, але при цьому досить вимогливий до себе. Чоловіки, які вибирають галстуки зеленого кольору, зазвичай є досить консервативними і поважають традиції. Вони не агресивні, доброзичливі, цінують друзів і партнерів. Часто дуже цінують і оберігають природу та тварин.

Значення блакитного галстука – як правило, успішний, енергійний та високоінтелектуальний чоловік. У людях цінить чесність, прямоту і порядність. Вибір блакитного кольору може говорити про внутрішню спокійність, мовчазність та іноді самотність. Нерідко з офісних працівників виходять хороші начальники або директори. Любителям блакитних галстуків чужда агресія, вони цінують в людях чесність і справедливість, обожнюють дітей. Для них важливе визнання оточуючих, вони обожнюють подорожувати. Часто власники блакитних галстуків - артистичні люди, розрахунок і планування даються їм зусиллям, але не завжди.

Значення коричневого галстука – серйозна, відповідальна, надійна людина. Грамотний працівник і вірний друг. Його якості: чесність, серйозність, самовпевненість. У коричневих галстуках ходять чоловіки, які багато працюють, дбають про свою сім'ю, друзів. Це практичні люди, вони не люблять марнувати слова. Якщо перед вами чоловік у коричневому галстуку - знайте: ця людина самовпевнена, її складно щось переконати, особливо якщо ви не можете підкріпити свої слова фактами. Він знає, як досягати цілей легко і швидко.

Значення чорного галстука – обирають впливові та дуже консервативні чоловіки, за винятком солдатиків, учнів і студентів, які зобов'язані носити чорний галстук. Володар чорного галстука рідко проявляє на людях емоції, його посмішка - це рідкість. Амплуа – владність і серйозність. Це також колір закритості та обмеження себе від оточуючого суспільства. У нашому суспільстві чорний колір зазвичай говорить про щось сумне - про біль, смерть. Іноді чоловіки обирають чорні галстуки для того, щоб висловити свій протест суспільству. Власник чорного галстука не хоче привертати до себе увагу. Часто чорні галстуки носять поважні і консервативні люди, а також політики, які хочуть продемонструвати свій авторитет і владу, священнослужителі. Традиційно чорний вважається коліром таємниць, проте чорний галстук також говорить і про пристрасть до сексу та еротики.

Значення бірюзового галстука - галстуки бірюзового кольору дуже вишукані, їх віддають переважно люди веселі, оптимістичні, легкі на підйом, любителі розваг. Чоловіки дуже комунікабельні, мають багато друзів, вони не проти почати роман із гарненькою секретаркою, люблять дарувати та приймати подарунки. Бірюзовий колір галстука настільки привабливий, що оточуючі можуть збитися з ніг лише для того, щоб допомогти власнику бірюзового галстука. При цьому власники бірюзових галстуків зазвичай трезво мислять і не піддаються почуттям. Людина у бірюзовому галстуку здається молодшою і робить на оточуючих хороше враження.

Коментарі