Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Золота краватка – елегантний аксесуар для сміливих чоловіків

Золота краватка – елегантний аксесуар для сміливих чоловіків

Золотистий колір є кольором найяскравішої зірки Сонця, його можна охарактеризувати як теплий, яскравий і блискучий. Золотий колір порівнюється з красою, багатством, сяйвом, славою, мудрістю, перемогою. Погодьтеся, нескладно вже зробити висновок, що це чудовий колір для аксесуара, адже прикраса золотистого кольору - це відмінна деталь для самовираження елегантності та гламуру. Вона буде нести в собі послання багатства, добробуту та величі. До речі, ми недаремно хочемо нагадати вам про золотистий колір, адже у сезоні весна-літо 2019, інститут кольору Pantone згадував про популярність такого відтінку, як золотисто-жовтий. До речі, інформацію про популярні кольори на сезон весна-літо 2019 ви можете прочитати в нашій одній з попередніх статей: «Хочете бути в тренді весна-літо 2019? Вибирайте галстуки модних кольорів за прогнозами Інституту кольору Pantone».

 

Трохи цікавості

 

У Греції золотий колір означає вищий розум, безсмертя, а в Древньому Єгипті його порівнювали з богом Сонця Ра, в Індокітаї золотий відтінок же асоціювався з просвітленням. Про золотий колір можна говорити багато, але особливо ще варто зазначити, що цей колір завжди був символом знаті та багатства, адже золото, чи то одяг або прикраси, завжди носили королі.

 

Панове, робимо ставки!

 

Ви бажаєте зробити ставку на елегантність та розкіш у своєму образі? Тоді вам обов'язково варто звернути увагу на такий аксесуар, як краватка, а також його різновидності, це метелик на шию та Аскот (хустка на шию) золотистого кольору. Ці аксесуари самі по собі виглядають класично та святково, а будь-який золотий відтінок додає їм ще більше чарівності. У каталозі Bow Tie House ви знайдете цікаві варіанти таких золотих прикрас, це можуть бути:

  • стандартні або вузькі краватки з шовкового жакарду та поліестеру;
  • метелики з натуральної шкіри, поліестеру, а також італійського шовку;
  • шийні хустки (Аскот) виготовлені з шовкового жакарду.

Де і як носити золоту краватку?

 

Виходячи з того, що золотистий колір яскравий, святковий і навіть може бути епатажним, то золоті галстуки будь-якого виду варто комбінувати з образами для свят або урочистостей, наприклад, це може бути образ на весілля, вечірку, та взагалі на будь-яке свято, яке вимагає розкішного виду. Також, такі аксесуари стануть незамінними для сценічних образів.

Найуспішніше краватки золотистих відтінків комбінувати з одягом наступних кольорів:

  • чорний;
  • бірюзовий;
  • білий або молочний;
  • синій;
  • блакитний;
  • червоний;
  • сірий.

Безумовно, гарним, а головне точно безпрограшним варіантом комбінації золотого аксесуара, є поєднання його з класичним одягом, наприклад, якісним костюмом. Ось подивіться, які чудові, святкові і яскраві чоловічі образи можна створити з золотими галстуками:

Якщо у вас ще немає такого аксесуара, тоді переходьте до нашого каталогу за таким модним атрибутом, особливо якщо на це літо у вас заплановано яке-небудь велике свято і вам потрібно виглядати на всі 100% шикарно.

Коментарі