Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Чому забарвлення метелика на шию має значення?

Чому забарвлення метелика на шию має значення?

Вагома роль кольорів у нашому житті просто неоспорима, ще великий німецький поет, філософ, а також мислитель Йоганн Вольфганг фон Гьоте писав: "Кольори діють на душу, вони можуть викликати почуття, пробуджувати емоції і думку". Що не кажи, а колір будь-якого елемента у нашому житті важливий для нас, в тому числі і колір краватки-метелика, такого екстравагантного і легкого аксесуара.

                                                              

Особлива важливість кольору краватки-метелика полягає в наступних моментах:

  1. Сприйняття особистості. За кольоровими перевагами людини можна судити про його характер, емоційний стан, темперамент і не тільки. Отже, обираючи метелика на шию певного окрасу, ви дозволяєте розчитувати з себе інформацію іншим людям і навіть на підсвідомому рівні ви несете певний посил. Наведемо приклади:
    • червоний – суперечливий колір, що означає одночасно щастя, любов і агресію, метелики такого окрасу обирають люди готові до дій, націлені на результат і відкриті до всього нового, зазвичай це яскраві особистості, що потребують постійних емоцій;
    • білий – радість, добро, а також чистота, такий колір метелика у чоловіків вказує на відкритість особистості і аккуратність;
    • синій – спокій і заспокоєння, зазвичай так характеризують цей колір, синій аксесуар припаде до смаку збалансованим особистостям, які не дуже люблять змін і стійкі до своїх переваг.
  2. Відповідність до події та місця. Дуже важливо, щоб прикраса відповідала тій події, на яку ви збираєтеся її одягнути, так колір метелика на весілля можна обирати яскравий з різними орнаментами та прінтами. Для робочої зустрічі краще віддати перевагу аксесуару стриманого темного окрасу, який не буде вибиватися в очі, а тільки підкреслить елегантну серйозність вашого образу.
  3. Ставлення до стилю одягу. Як відомо, стиль одягу передбачає не тільки певні речі гардеробу, але і колірну гаму речей і аксесуарів. Для класичного стилю колір метелика під костюм підійде зелений, бордовий або синій, якщо йде мова про бізнес-кежуал, який є повсякденним для образу багатьох чоловіків підійдуть метелики з геометричними візерунками, в клітинку або з рисунками вусів, нот, клевера, а також інші. Для джинсового стилю прекрасно підійдуть метелики з деніму, вони виглядають одночасно просто і незвичайно.
  4. Вікові обмеження. На сьогоднішній день різноманіття окрасів метеликів на шию дійсно дивує, є аксесуари, які за своєю розфарбуванням призначені для дітей або підлітків, наприклад, з малюнками покемона або людини-павука, а є ті, які стануть гідним елементом образу дорослого чоловіка, наприклад, з візерунком пейслі або однотонні. Таким чином, обов'язково враховуйте розфарбування атрибута під свій вік, це підкреслить ваше відчуття стилю.
  5. Власний смак. Вибір кольору аксесуара завжди має базуватися на власному смаку, адже носити цю деталь збираєтеся саме ви, а не хтось інший, за винятком того, коли виріб підбирається на подарунок, от тоді потрібно враховувати смак тієї людини, кому він призначений.

Нагадаємо, що у попередній статті ми розповідали вам за якими аспектами слід вибирати метелика на шию, тому якщо ви не знаєте, як підібрати для себе такий аксесуар обов'язково прочитайте нашу попередню статтю.

Коментарі