Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

Поговоримо про білі шкарпетки?

Поговоримо про білі шкарпетки?

Білі шкарпетки в чоловічому та жіночому гардеробі в сучасній моді - дуже вагома деталь образу, яка допомагає прикрасити стиль і різноманітнити його. Сьогодні ведеться багато спорів щодо того, як їх правильно носити. Тому ми з великим ентузіазмом взялися розкривати для читачів нашого блогу тему білих шкарпеток, адже їх відзначили шкарпетками, гідними тільки під спортивний образ, чи так це? Давайте розбиратися.
 

Чому білий шкарпеток більше не вважається виключно спортивним одягом для ніг?


Сучасні тенденції моди дуже лояльні і дозволяють нам фантазувати та творити. Тому одразу скажемо, що білі шкарпетки в спортивному образі це дуже гарно, але зараз їх можна носити не тільки в спортивному стилі. Це обумовлено такими факторами:

  • сучасні білі шкарпетки виготовляються з різноманітних матеріалів;
  • фактура тканини шкарпеток буває рубчиком, з візерунком або гладкою;
  • білий шкарпеток часто доповнюють логотипом або невеликим малюнком на щиколотці шкарпетка, тобто на його верхній частині, який надає виробу особливостей.

Поп-король музики і білі шкарпетки


Відомий всім Майкл Джексон заклав в моду свої течії, одним з них є носіння білих шкарпеток гармошкою. До речі, на той час білі шкарпетки з лоферами вважалися моветоном, але, не дивлячись на це, Майкл Джексон сміливо носив таке поєднання і багато шанувальників короля поп-музики почали успадковувати його імідж. Можна сказати, що він знову повернув в моду тренд на білі шкарпетки в чоловічому стилі, який був ще в 50-і роки.
mailk_jekson_belie_noski

Як носити білі шкарпетки чоловікам?


Як ми вже сказали, в чоловічій моді білі шкарпетки вже фігурували на піках популярності, уточним лише, що це відбувалося в 50-х, 60-х і навіть 70-х роках, тому можна сміливо сказати, що мода в сучасні дні на них просто повернулась.
kak_nosit_belie_noski_myzchinam


Сьогодні чоловіки мають можливість носити білі шкарпетки з різними видами взуття:

  • монкі;
  • дербі;
  • лофери;
  • сандалі;
  • шльопанці;
  • сліпони та не тільки.

Безумовно, білі шкарпетки хлопці можуть вільно носити і зі спортивним взуттям, адже зараз часто поєднують класичний стиль одягу з кедами та повсякденним типом кросівок.
kak_nosit_belie_noski_myzchinam_2

Як носити білі шкарпетки дівчатам?


В жіночому стилі білі шкарпетки в поєднанні з туфлями або босоніжками з'явилися ще в 30-х роках, але пік їх популярності прийшов саме на 50-60-і роки. Зараз же, такий білосніжний аксесуар для ніг, жінки, як і чоловіки, можуть одягнути практично під будь-яке взуття, наприклад:

  • босоніжки на каблуці і без;
  • туфлі на високому підборі;
  • батальйони;
  • кеди;
  • кросівки на високій підошві.


Білі шкарпетки обов'язково зіграють свою роль в образі, так якщо доповнити більш строгий образ білими шкарпетками, то вони його пом'якшать і зроблять кокетливим, а от якщо їх одягнути під повсякденний лук в стилі кежуал, то вони будуть втілювати доглянутість і чистоту.
kak_nosit_belie_noski_devyshkam

Як не варто носити білі шкарпетки чоловікам та жінкам?


Безумовно, саме важливе і єдине, це те, що білі шкарпетки мають завжди мати білосніжний вигляд, не мати катишків або заношений вигляд, тому за ними потрібно доглядати і тримати в чистоті, щоб аксесуар не зіграв проти вашого образу.

Тенденції чоловічої моди на шкарпетки вже давно змінилися, такий одяг для ніг вже часто не вибирають в колір взуття, його відкрито демонструють в образах. Тому сьогодні можна носити білі шкарпетки без рамок, як жінкам, так і чоловікам, головне, щоб вам подобалося, а шкарпетки гармонічно вливалися в образ. Про деякі течії в моді на шкарпетки ми вже писали в нашому блозі, якщо вам цікаво рекомендуємо до прочитання: «Сандалії з шкарпетками: чоловіча мода, комфорт або безсмак», «Не втрачайте можливість бути яскравим - кольорові шкарпетки в моді!».

І на останок, ми звичайно, запрошуємо вас в каталог шкарпеток від Bow Tie House, там вас вже чекають красиві білосніжні новинки шкарпеток, адже зараз весна, а попереду літо, а це можна сказати найкращі пори року для демонстрації в образі білих шкарпеток.

Коментарі