Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
Наша адреса: вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
вул. Анни Ахматової, 35б м. Київ
Пн-Пт: з 10 до 18
Сб: вихідний
Нд: з 10 до 18
Оформляйте онлайн 24/7
Під час військового стану графік роботи не стабільний.
+38 096 625 80 48 +38 093 880 64 27 Замовити дзвінок

В'ячеслав Соломко та його метод зав'язування краватки-метелика

В'ячеслав Соломко та його метод зав'язування краватки-метелика

        Краватка-метелик особливий атрибут для чоловічої статі, адже вона поєднує в собі елегантність, загадковість та особливе почуття стилю. Погодьтесь, рано або пізно бабочка обов'язково з'являється в чоловічому гардеробі, і тоді кожен представник сильної статі ставить собі питання: «Як же правильно зав'язати краватку-бабочку?». Звичайно, є моделі вже з зав'язаними бантами, але справжній класичний аксесуар є самозав'язування. Ми впевнені, що навчитися такій грамоті досить легко, особливо якщо вчителем буде відомий актор і телеведучий В'ячеслав Соломко, який просто захоплюється краватками-бабочками і постійно їх використовує в своїх образах, адже його сторінки у соціальних мережах просто квітнуть красивими стильними образами з бабочками.

 

vyacheslav-solomko-i-ego-metod-zavyazyvaniya-galstuk-babochki

 

Сам Слава Соломко говорить про себе: «Знаєте, я найвідоміший, напевно, носій і любитель бабочок в Україні і можливо навіть на всьому, як кажуть, пострадянському просторі». І тут ми хочемо сказати, що ми також поділяємо таку любов Слави до такого прекрасного аксесуара, адже в нашому бутіку краватка-бабочці приділяється особлива увага, до речі, у нас такий аксесуар можна не просто купити, а також замовити за індивідуальним замовленням.
Ну що говорити, пропонуємо вам подивитися відео з В'ячеславом Соломко про те, як же зав'язати краватку-метелика.

 

А що це за бабочка на відео?

 

На відео один із наших «красенів» з авторської колекції «Зоряні війни», аксесуар виконаний з якісного 100% габардину. Зазначимо, що габардин чудовий варіант тканини для таких виробів, оскільки він характеризується довговічністю, пилонепроникністю та водонепроникністю. Крім того, така тканина досить пружна, що дозволяє аксесуару добре тримати свою форму бантика після багатьох зав'язувань, а ще габардин має аккуратний узор рубчиком. До речі, шанувальників легендарної космічної саги Джорджа Лукаса «Зоряні війни» у нас є чим здивувати, оскільки у нас ви можете знайти бабочки ручної роботи з серії «Зоряні війни» різних відтінків та дизайну.

 

І ще, вся команда Bow Tie House хоче подякувати В'ячеславу Соломко за таке прекрасне, а головне просте пояснення правил зав'язування краватки-метелика.

 

Чекаємо всіх вас у нашому бутіку Bow Tie House, адже незабаром святкові дні – саме час вже купувати подарунки своїм улюбленим, рідним або друзям.

Коментарі